عکاسان کردستان نیازمند انسجام تشکیلاتی هستند

سرویس کردستان- استاد جمشید فرجوند فردا عکاس کُرد مطرح جهان اسلام دویست و هفتمین جایزه ملی خود را از جشنواره عکاسی نورنگار هم کسب کرد. او را می توان رکوردار کسب عناوین برتر عکاسی در کشور به شمار آورد.

این عکاس مطرح کشورمان در گفتگو با خبرگزاری کردپرس،با اشاره به وضعیت هنر عکاسی در استان کردستان اظهار کرد: انسجامی در بین عکاسان استان وجود ندارد ، شاید آنها صاحب دفتر و انجمن و تشکیلات باشند اما ارتباطمان زیاد و خوب و دایمی نیست که مطمئنن باعث لطمه خصوصا به کار عکاسان جوان می شود.

وی با بیان اینکه اداراتی هم که برای همین امور تاسیس شده اند به هیچ عنوان یاریگر هنرمندا ن این نوع رشته ها نیستند، گفت: مسئولین ارشد استان هم توجه مورد انتظار را به فعالان این عرصه ندارند اگر انجمن سینمای جوان بود و کلاسهای آموزشی داشتیم به جرات استان کردستان و شهر بیجار را قطب عکاسی ایران می دانستم چرا که دریایی از استعداد در این استان در این حوزه وجود دارد ولی متاسفانه بدون پشتیبان هستند.

وی افزود: روزی کار خود را تمام شده می دانم و شروع به تدریس می کنم که کتابهایم به دست همین انسان های شریف برسد آنهایی که مثل فرزندشان مرا به خانواده هایشان راه داده دستشان را می بوسم و متاسفانه مدیران ارشد استان کوچکترین اعتنایی اهالی هنر نداشتند.

وی در خصوص چاپ آثارش گفت: بدون اسپانسر چاپ این گنجینه ها که توسط من ثبت شده اما به همه مردم تعلق دارد غیرممکن است و به عرض شما برسانم که با توجه به اینکه کلاس رسمی ندارم اما از علاقمندان به رشته هایی که تخصصم بوده در کلبه ام پذیرا و راهنمایشان بوده ام.

عکاس برتر جهان اسلام یادآور شد: 30 سال کار عکاسیم را موقعی تکمیل شده می دانم که بتوانم کتاب های تقریبا آماده ام را به چاپ برسانم ، کتابی که آداب و رسوم به یاد ماندنی و طبیعت و حیات وحش بی نظیر در کنار مردمانی نجیب و نوع دوست و قانع ، این قطعه را برای عکاسی من شبیه به بهشت کرده است.

فرجوند فردا در رابطه با نوع عکس در هنر عکاسی گفت: عکسی که بتواند انسان را از خواب بیدار کند عکس خوبی می دانم و معتقدم اثر هنری و بخصوص عکس با طرفداران میلیاردی آن که بیش از فوتبال طرفدار دارد باید انسان را بیدار کند نه اینکه او را بیخیال و به خواب و رویا دعوت کند.

این هنرمند تصریح کرد: من شیفته انسان هستم و از رنج هایشان آزرده و با شادیهایشان اوج میگیرم و از غم و شادیهایشان گفته و میگویم و صد البته زیبایی هایش را به دنیا نشان خواهم داد.

عکاس برتر جهان اسلام تاکید کرد:عکاسان برای دل خودشان کار کنند که کاری که سفارش دل باشد هیچگاه کهنه نمیشود و تاریخ مصرف ندارد و هنرمند اصیل به هیچ دولت و حکومتی نیاز ندارد اما تمام دولتها و حکومتها به هنرمندان اصیل نیاز دارند و امیدوارم کسی صدای مظلومیت بیجار و استان کردستان را بشنود.

فرجوند فردا خاطرنشان کرد:عکاسی را باگرفتن عکسهای ورزشی شروع کردم و اولین عکسهای جدی من ورزشی و سپس عاشورای بیجار بوده و سپس جذب زندگی اقشار پایین دست جامعه شده ام که خودم هم به آن قشر تعلق و ارادت دارم و امیدوارم که با عکسهایم مظلومیت آنها را فریاد زده باشم.

کد خبر 103150

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha