به گزارش کردپرس، زمین آرامستان بهشت محمدی دیگر گنجایش پذیرش پیکر اموات جدید را ندارد و به ناچار از فضای اندک بین قبور برای دفن اموات استفاده می شود. اگر سری به آنجا بزنید می بینید که به علت فشرده بودن قبور، برای عبور باید پا روی قبرها گذاشت که از نظر شرعی کار درستی نیست و قبرستان و قبور مسلمانان از نظر مسائل شرعی دارای احترام و ارزش است.
آرامستان بهشت محمدی در زمانی که جمعیت شهر سنندج در حدود 100 هزار نفر بوده مورد بهره برداری قرار گرفته و حالا طبق آخرین سرشماری، جمعیت این شهر به بیش از 400 هزار نفر رسیده است بنابراین زمین در نظر گرفته برای این آرامستان نمی تواند جوابگوی افزایش اموات حاصل از این رشد جمعیت باشد.
پایگاه اطلاع رسانی مهدی فرشادان نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی اعلام کرده در جلسه ای که به منظور رفع مشکلات بهشت محمدی با حضور عضو هیئت مدیره و مسئول اعتبارات بانک ملی مرکزی، شهردار و رئیس آرامستان های سنندج صورت گرفته، تملک 32 هکتار زمین در مجاورت آرامستان برای رفاه حال شهروندان در نظر گرفته شده است.
بر اساس این گزارش برای خرید این 32 هکتار زمین در مجاورت آرامستان بهشت محمدی سنندج، 15 میلیارد تومان درخواست شده که مورد تایید و تصویب مسئول اعتبارات بانک ملی مرکزی قرار گرفته است.
نظر شما