درمانگاه تأمین اجتماعی مهران و چالش تنگ نظری مدیران

سرویس ایلام - درمانگاهی که کلنگش را وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی با رؤیای تبدیل شدن به یک مرکز توریسم درمانی در شهر مرزی مهران بر زمین زد، این روزها به یک چالش توسعه در استان ایلام تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، موضوع درمانگاه تامین اجتماعی مهران در ذهن خبرنگاران سابقه طولانی دارد. پیش‌تر موضوع تغییر کاربری آن به درمانی باعث توقفش شد و بعد از حل مشکل و پای کار آمدن پیمانکار و کلنگ نمادین ربیعی، امروز به بهانه هزینه تغییر کاربری توسط شهرداری مهران متوقف شده است و این در حالی است که بنا به گفته مسئولان، شهرداری مهران پیش‌تر هزینه هنگفتی بابت عوارض از محل این پروژه عام المنفعه دریافت کرده است.

برای چند و چون آن با دکتر کریم لاله ماژین، مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان ایلام گفتگو کردم. وی به کردپرس گفت: سال گذشته در جریان سفر وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس فقید سازمان تامین اجتماعی به استان ایلام 2 درمانگاه به شهرستان دره شهر و مهران اختصاص یافت.

وی در مورد جزییات درمانگاه مهران توضیح داد: پس از خریداری زمینی به مساحت 2 هزار و 317 متر با اعتبار پنج میلیارد ریال توسط سازمان تامین اجتماعی با تغییر کاربری به درمانی از راه و شهرسازی خریداری شد و پیمانکار پروژه نیز سال گذشته در مناقصه برنده شد و کار اجرا را آغاز کرد.

لاله ماژین ضمن بیان این که به شهرداری مهران در شروع اجرای طرح مبلغ زیادی به عنوان عوارض پرداخت شده است، اعلام کرد: پس از این پرداختی، شهرداری مهران مدعی دریافت هزینه تغییر کاربری شده که با توجه به خرید زمین با شرط تغییر کاربری توسط راه و شهرسازی، بحث پیچیده شده و اجرای طرح با ممانعت شهرداری متوقف شد.

مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان ایلام تصریح کرد: با توقف اجرایی این طرح درمانی و برهم خوردن تقویم زمانی تعیین شده، پیمانکار نیز ادعای خسارت از بابت افزایش قیمت ها و درخواست دریافت غرامت کرده است که این خود نیز به ابهام وضعیت آتی و اجرای این درمانگاه ضروری افزوده است.

لاله ماژین ابراز نگرانی کرد: با توجه به مجموع موانع و در صدر آنها مدل برخورد شهرداری، بیم آن می رود که سازمان تامین اجتماعی کشور بودجه 110میلیارد ریالی این درمانگاه بزرگ را به استان های دیگر که از اجرای چنین طرح هایی بدون هیچ مانع تراشی استقبال می کنند انتقال دهد.

او پرسید: در حالی که ساخت چنین پروژه های در استان های دیگر بدون مانع صورت می گیرد چرا کار اجرا و عمران در استان من ایلام چنین سخت و پر مانع است؟

مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان ایلام خاطرنشان کرد: این پروژه ها در استان های دیگر به دلیل عام المنفعه بودن و ارائه خدمات رایگان به جامعه هدف هیچ وجهی در قبال اجرای آنها دریافت نمی شود اما متاسفانه در استان ما نه تنها این وجه باید پرداخت شود بلکه دستگاه های مرتبط با سنگ اندازی سبب تشدید موانع می شوند.

او یادآور شد: با توجه به موقعیت مهران و هم مرز بودن با کشور عراق همچنین تردد زائران بسیاری بین 2 کشور ساخت این درمانگاه هم می تواند سبب ارزآوری در کشور شود و در صورت توسعه به درمانگاهی بین المللی با کادری تخصصی مبدل شود.

قاسم سلیمانی دشتکی، استاندار ایلام یکی از حرفهای تکرارشونده‌اش این است که مدیران تنگ‌نظری‌ها را کنار بگذارند و در قانون دنبال راههایی بگردند که با آن بتوان کارها را جلو برد.

حال باید دید این چالش توسعه در استان که خودش را در قالب درمانگاه تامین اجتماعی مهران نشان داده است، به چه صورتی حل و فصل می‌شود.

کد خبر 108703

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha