به گزارش خبرگزاری کردپرس، دکتر مسعود شمس بخش که در دهه 70 رییس دانشگاه ایلام نیز بوده است، در این نشست گفت: بواسطه توسعه دانشگاه ایلام در حوزه های مختلف پشتیبانی و منابع انسانی، آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، فرهنگی و عمرانی و ایجاد ظرفیت‎های جدید، توسعه روابط بین‎المللی دانشگاه ایلام و پذیرش دانشجوی خارجی یک اتفاق میمون و فرصتی مغتنم برای سرمایه‎گذاری بلندمدت است که نباید اجازه داد به تهدید تبدیل شود.
ضرورت نگاه استراتژیک به جذب دانشجوی خارجی
مشاور وزیر علوم و مدیرکل وزارتی این وزارتخانه افزود: باید در این زمینه نگاه استراتژیک داشت و در بهترین رشته‎ها و با حضور مجرب‎ترین اساتید؛ دانشجوی خارجی جذب کرد و مانع پذیرش دانشجو در رشته‎های کم مخاطب و یک بار مصرف شد.
شمس بخش اضافه کرد: همچنین باید با تقویت و توسعه بنیان‎های علمی و نرم‎افزاری بستر مناسب برای آموزش صحیح این دانشجویان فراهم گردد.
دکتر شمس‎بخش با اشاره به مشکلات خاص دانشجویان خارجی در زمینه زبان و مدیریت زمان، تصریح کرد: باید تمام خدمات آموزشی، پژوهشی، رفاهی، ورزشی و فرهنگی به این دانشجویان بصورت متمرکز در یک جا انجام گیرد تا رضایتمندی آنان فراهم گردد و این عزیزان بعد از فارغ‎التحصیلی به سفیرانی شایسته برای دانشگاه ایلام در کشورهای دیگر و از جمله در کشور عراق تبدیل شوند.
اهتمام جدی وزارت علوم به موضوع رتبه بندی دانشگاه ها
مشاور وزیر علوم در ادامه به الغای نظام سطح بندی دانشگاه‎ها توسط دکتر غلامی مقام عالی وزارت علوم پرداخت و بیان کرد: وزارت علوم به موضوع رتبه‎بندی به جهت اینکه زمینه ایجاد رقابت و ارتقاء دانشگاه‎ها را فراهم می‎کند اهتمام جدی دارد که مطابق با استانداردهای بینالمللی باید از دادههای معتبر برای رتبهبندی استفاده گردد.
دکتر شمس بخش در پایان سخنان خود با تاکید بر موضوع شاگردپروری در آموزش عالی کشور، بیان کرد: برای تربیت شهروندانی با اخلاق، ماهر و شایسته، اساتید باید با ارائه مطالب ناب علمی و پژوهشی، ایجاد رابطه صمیمانه و وقت گذاشت برای دانشجویان، رفتارهای فردی و اجتماعی آنان را تغییر دهند تا شهروندانی توانمند تربیت شوند که در روند توسعه جامعه بخوبی از عهده انجام وظایف محوله برآیند.
کارکنان قراردادی دانشگاهها از تمام مزایای مربوط به کارکنان رسمی برخوردار می شوند
مشاور وزیر علوم سپس در نشستی با کارکنان این دانشگاه شرکت و از بهتر شدن اوضاع کارمندان قراردادی وزارت علوم خبر داد و گفت: برای تبدیل وضعیت کارکنان قرادادی و پرسنل شرکتی رایزنی‎هایی انجام شده و مجوزهایی در این زمینه اخذ شده، اما جوابگوی نیاز دانشگاه‎ها نیست و برای همین تلاش می‎شود تا تعداد این مجوزها افزایش یاید تا در روند تبدیل وضعیت‎ها گشایشی صورت گیرد.
شمس بخش با اشاره به همسان‎سازی حقوق کارکنان قرادادی با کارکنان رسمی در دانشگاه‎ها، بیان کرد: برای تحقق عدالت نسبی در دانشگاه‎ها، در هیات امناء تصویب شد که کارکنان قراردادی از تمام مزایای مربوط به کارکنان رسمی برخوردار شوند که این امر گام مهمس در جهت حل بخشی از مشکلات مالی این عزیزان بوده است.
نظر شما