به گزارش خبرگزاری کردپرس، در این همایش یک روزه، محمود حجتی اقدامات خوب استان ایلام در زمینه آبخیزداری و جنگلکاری شایسته تقدیر دانست و گفت: دلیل برگزاری این همایش در ایلام همین دستاوردهایی است که باید برای تمام مناطق کشور از آن الگوسازی شود.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به موفقیت استان ایلام در جنگل کاری دیم در مناطق خشک استان و بدون آب، گفت: طبیعت خط خود را مشخص کرده و مسیر آن واضح است و این ما هستیم که باید خودمان را با او هماهنگ کنیم و از ظرفیت های بالای آن نهایت استفاده را ببریم.
او ادامه داد: حفظ طبیعت 2 رکن دیگر هم دارد که یکی حاکمیت و دیگری مردم هستند. حاکمیت با تمام امکانات مادی و سخت افزاری و انسانی که در اختیار دارد اگر نیروی خود را با مردم تلفیق کند و در همنوا با مسیر طبیعت حرکت کند، میتوان موفقیتهای زیادی را به دست آورد.
حجتی تصریح کرد: در ۴۰ سال پیش ۳۵ میلیون نفر جمعیت داشتیم که بخش زیادی روستایی بودند، امروزه جامعه به طور جدی توسعه یافته و بیش از ۸۰ درصد جمعیت روستایی کشور از گاز استفاده می کنند.
او تصریح کرد: باید وابستگی های تخریب کننده عرصه های طبیعی را کاهش دهیم و در مناطق مختلف کشور کارهای خوبی در رابطه با عرصه های طبیعی صورت گرفته است.
وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: اگر درختان به هر دلیلی از بین بروند دیگر جایگزین کردن آن بسیار سخت خواهد بود، پس باید این سرمایه را باید حفظ کنیم.
او گفت: به دلیل بارشهای پربرکت باران امسال جنگلها و مراتع زاگرس در معرض آتشسوزی است و از این بابت نگرانیم.
وی افزود: امیدوارم با مشارکت گروه های مردمی و مدیریت مسئولان بتوانیم شاهد حریقی نباشیم و یا در سریعترین زمان ممکن نسبت به اطفاء حریق اقدام کنیم.
حجتی در مورد جنگلهای زاگرس نیز گفت: در جنگلهای زاگرس زایش کمتر شده و در اغلب نقاطش زایش نداریم و این موضوعی وحشتناک است.
به گزارش کردپرس، محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی برای بازدید از مناطق سیل زده و اطلاع از نحوه خدمت رسانی به آسیب دیدگان جلسه را ترک کرد.
نظر شما