به گزارش کردپرس، محمد امید در آیین افتتاحیه چهارمین جشنواره بازیهای بومی محلی سیلوانای ارومیه افزود: ایران با داشتن ۷ درصد میراث ملموس جهانی جز ۱۰ کشور برتر دنیا است، ولی تاکنون سهم مناسبی در جذب گردشگران این بخش کسب نکرده است.
وی تاکید کرد: در شرایط کنونی کشور توجه به بخش گردشگری تأثیر مثبتی در توسعه اقتصادی دارد و باید از مراسمهای فرهنگی، هنری و تاریخی در مناطق مختلف کشور به بهترین نحو بهره برداری به عمل آید.
معاون رییس جمهور در خصوص چهارمین جشنواره بزرگ بخش سیلوانای ارومیه نیز گفت: نقطه قوت و برجستگی این جشنواره مردمی بودن آن و برگزاری جشنواره توسط مردمی است که متولی کارهای فرهنگی و اجتماعی شده اند.
امید ادامه داد: هدف از برگزاری این جشنواره ها معرفی فرهنگ و سنت مناطق مختلف به سایر مناطق کشوراست و یکی از برنامههای دولت نیز حرکت به سمت ثبت ملی این میراث ناملموس و این آثار فرهنگی و هنری مناطق است و تجربه نشان داده استقبال از آثار ثبت شده ملی میتواند به جذب گردشگران کمک کند.
وی تصریح کرد: دو پروژه تکمیل زیرساخت های مواصلاتی و تبدیل شدن منطقه دیزج مرگور به شهر توسط استانداری آذربایجان غربی نیز پیگیری می شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: تا یک ماه آینده از محل منابعی تخصیص یافته برای تجهیز مسیر مواصلاتی بخش سیلوانای ارومیه، عملیات آسفالت این منطقه آغاز خواهد شد. همچنین تبدیل شدن دیزج سیلوانای ارومیه به شهر جزو اولویت های دولت است و این موضووع نیز پیگیری می شود.
در این مراسم مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان غربی نیز گفت: طرح گردشگری و اقامتی ستاره سیلوانا با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال تکمیل و توسعه است و بنا به گفته مسئول طرح تاکنون ۲۲ میلیارد تومان برای این طرح هزینه شده است.
عارف خدرلو افزود: مجتمع تفریحی سیلوانا در زمینی به مساحت ۱۶ هزار و ۸۰۰ مترمربع در حال تجهیز برای بهره برداری است و برای آن یک میلیارد تومان از محل تسهیلات توسعه مناطق محروم پرداخت و تسهیلات ۵ میلیارد تومانی دیگر نیز از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی برای این طرح در نظر گرفته شده است
به گزارش کردپرس، سیلوانا در جنوب غربی استان آذربایجان غربی و در فاصله ۳۰ کیلومتری غرب شهرستان ارومیه و در دامنه ارتفاعات بلند مشرف بر خط مرزی ایران و ترکیه و در قسمت میانی آن واقع شده است.
سیلوانا از شرق به شهر ارومیه و با دهستان باراندوز در روضه چای از توابع بخش مرکزی ارومیه و از غرب با شهر شمزینان ترکیه و از شمال با شهر سرو و دهستان برادوست از بخش صومای برادوست از سمت جنوب در داخل کشور با منطقه دشتبیل شهرستان اشنویه نیز با منطقه خاکورک کردستان عراق محدود میشود.
نظر شما