به گزارش خبرگزاری کردپرس، قاسم سلیمانی دشتکی در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان که با حضور سید علیرضا آوایی، وزیر دادگستری برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: علت ناراحتی مردم چم شیر این است که حدود 15 سال است وزارت نیرو آنها را سرگردان کرده و تکلیف خود را نمیدانند در حالی که موقع ساخت سد باید این اراضی تملک میشد.
وی افزود: در طول این سالها مردم منطقه آن گونه که باید خدمت دریافت نکردهاند چون امکان جابجایی وجود داشت، تا این که سیل و مشکلات کنونی به وجود آمد و باعث شد مردم در وضعیت سختی قرار بگیرند.
استاندار ایلام تأکید کرد: وزارت نیرو باید روستاهای درگیر با عقبه سد سیمره را که در زمان سیل اخیر خسارات بسیار زیادی دیدند و به کل یا قسمتی زیر آب رفتند تملک کند و وزارت جهاد کشاورزی نیز باید خسارات باغات و زمینهای این مناطق را احصاء کرده و مردم را راضی کند.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: الان 600 میلیارد تومان توسط وزارت نیرو برای تملک زمینهای عقبه سد سیمره که شامل روستاهایی از استان ایلام و لرستان است، اختصاص داده شده و باید بگویم که رقم کمی را اختصاص دادهاند.
او گفت: آقای رییس جمهور و آقای جهانگیری بر این تعیین تکلیف زمینهای بالادست سد سیمره تأکید کرده اند و آقای نوبخت رییس برنامه و بودجه تعهد کتبی داده و باید این موضوع تعیین تکلیف شود تا مردم از سرگردانی و بلاتکلیفی رها شوند.
وی تأکید کرد: وزارت نیرو با توجه به خطر سیلاب که در پایین دست استان خوزستان را تهدید می کرد، اقدام به کاهش خروجی های سد سیمره کرد که با این اقدام اراضی روستاهای عرب رودبار و بخشی از روستاهای کوهدشت لرستان به طور کامل غرق شدند و دیگر قابلیت اسکان مجدد را ندارند و انتظار از دولت و مسئولان این است که این فداکاری و از خودگذشتگی روستاییان استان ایلام را نادیده نگیرد.
استاندار ایلام گفت: با توجه به این که بخش عمده ای از خسارت های وارده در سیلاب امسال به زیربخش های کشاورزی اعم از اراضی باغی، زراعی و ایستگاه های پمپاژ آب است، دولت مبلغ ۹۹ میلیارد تومان را مصوب کرده که ۵۰ درصد آن ابلاغ شده و و انتظار می رود همه این هزینه در سریع ترین زمان ممکن به کشاورزان خسارت دیده پرداخت شود.
به گزارش کردپرس، آوایی، وزیر دادگستری که به عنوان وزیر معین ایلام در مسأله سیل تعیین شده است، جهت پیگیری درخواستهای مردم و مسئولین ایلام در هیئت دولت قول مساعد داد.
نظر شما