به گزارش کردپرس، ابراهیم الهامی در این خصوص اظهار داشت: بعد از مرز بازرگان این سامانه در مرزهای سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، فرودگاه امام خمینی(ره)، گمرک شهریار تهران و بندر شهید رجایی هم راه اندازی خواهد شد.
او ادامه داد: این سامانه از ۲ سال قبل بصورت آزمایشی در کشور برزیل توسط کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور راه اندازی شده و در حال حاضر تمامی کشتارگاههای این کشور که بخشی از گوشت مورد نیاز کشور را تهیه می کنند به این سامانه وصل شده اند.
مدیر کل حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به راه اندازی مرکز جهانی حلال در کشور برزیل برای نظارت بر ذبح شرعی و حلیّت غذا نیز اشاره کرد و افزود: در کشورهای ارمنستان، مغولستان و تاجیکستان که بخش دیگری از گوشت و پروتئین کشورمان از این کشورها تامین می شود، سامانه جامع حلال راه اندازی شده است.
الهامی تبار همچنین از ترخیص سریع و جابجایی راحت محموله ای گوشتی با این سامانه در مرزهای کشور خبر داد و اضافه کرد: کنترل مسیر کشتار تا ترخیص محموله های گوشتی با این سامانه ۲۴ ساعته صورت می گیرد.
او با اشاره به اینکه میزان گوشتهای وارد شده به کشور در این سامانه بارگذاری می شود، افزود: بعد از تایید حلالیت و ناظران بهداشتی و تایید حوزه حلیّت، مجوز واردات گوشت از مرزها صادر می شود.
مدیر کل حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در ادامه با بیان اینکه هر میزان گوشتی که وارد کشور میشود از این به بعد باید دراین سامانه ثبت شود، اظهار داشت: با اظهار میزان گوشت وارداتی به کشور محموله های گوشتی راحت و سریع جابجا و ترخیص خواهد شد.
نظر شما