به گزارش خبرنگار کردپرس شامگاه شنبه چهارمین نشست شورای اداری شهرستان قروه با تأکید بر تلاش برای برگزاری انتخابات مؤثر در کنار تکریم ارباب رجوع و تسریع در اجرای پروژه های توسعه محور برگزار شد.
در این نشست ابتدا امام جمعه قروه با اشاره به فرآیند انتخابات در کشور، اظهار داشت: قروه یکی از سیاسی ترین شهرستان های استان محسوب می شود و بر همین اساس دچار شکاف سیاسی، مذهبی و فرهنگی شده است.
به گفته «حجت الاسلام عابدین رستمی» باید نخبگان سیاسی و فرهنگی در کنار نمایندگان احزاب در مورد جامعه شناسی انتخابات در قروه بررسی هایی داشته باشند و دو نکته مهم حضور حداکثری و انتخاب اصلح براساس معیارهای مرتبط را در دستور کار خود قرار دهند.
او با بیان اینکه فردی که نماینده می شود باید بداند نماینده عموم مردم است نه فقط کسانی که به او رأی داده اند، افزود: در حکومت دینی مردم مشاوران حکومت هستند و همین مردم حکومت اسلامی را مقبولیت می بخشند.
«رستمی» با اشاره به اینکه اسلام با دموکراسی روشی حرکت می کند نه ارزشی، تصریح کرد: شکل حکومت جمهوری اسلامی شامل جمهوریت که محتوا و اسلامیت که شکل آن را نشان می دهد، است و این دو در تعارض با همدیگر نبوده و نیستند.
او در ادامه مهم ترین ویژگی انتخابات را تقویت پایه جمهوریت دانست و گفت که با تقویت پایه جمهوریت پایه اسلامیت هم محکم می شود لذا در این راستا توجه مسئولان به محورهای سیاسی بسیار اهمیت دارد.
«رستمی» با تأکید بر اینکه نگاه مسئولان به انتخابات نباید سیاسی صرف باشد، عنوان کرد: با نگاه صرفاً سیاسی منافع حزبی بر منافع جمعی نفوذ پیدا می کند چرا که نگاه احزاب حداقلی صرف است و در واقع احزاب در ایران بعد از 40 سال هنوز به بلوغ کامل نرسیده اند.
همچنین اشاره به مطالبه مردم در خصوص اینکه بعد این 40 سال چرا به اینجا رسیدیم و چه شد، از دیگر مواردی بود که امام جمعه قروه از آن سخن گفت. مطابق اظهارات وی احزاب نمی خواهند بپذیرند که انتخابات نگاه سیاسی صرف نیست . نگاه عمیق نیاز دارد تا به انتخابی اصلح برسد.
«حجت الاسلام رستمی» در جای دیگری از سخنان خود گریزی داشت به بحث عدالت و قانون مداری در جامعه اسلامی و بیان کرد: یکی از مهمترین اهداف حکومت اسلامی ایجاد عدالت است، در واقع یک مسئول در جامعه اسلامی باید بر محور عدالت حرکت کند.
او با اشاره به اینکه عدالت یعنی هرچیزی در جای خود باشد، به مطالبات مردم در قبال وعده هایی که داده می شود پرداخت و یادآور شد: این مطالبات از این جهت که مردم دقت دارند که چرا به وعده ها عمل نمی شود نقطه قوت است چرا که نشان می دهد مردم به ارکان نظام اعتقاد دارند و اما نقطه ضعف این است که چه کرده ایم که این گونه شده و وعده ها بی نتیجه مانده اند.
«رستمی» اجرای عدالت را دست خود انسان دانست و گفت که نمی توان عدالت را در جامعه پیاده کرد مگر اینکه خود عادل باشیم و عدالت را به اجرا برسانیم.
او در پایان سخنان خود نگاهی هم داشت به اعتراضات اخیری که در آبان ماه اتفاق افتاد. اعتراضاتی که توسط عده ای به آشوب رسید. امام جمعه قروه با اشاره به اینکه شعار همه این بوده که نگاه امنیتی به کردستان برداشته شود، بیان کرد: در اتفاقات آبان ماه ثابت شد که کردستان حداقل در منطقه غرب استان امنیتی است لذا مسئولان باید در سطح کلان روی این موارد کار کنند تا مشخص شود چگونه باید خدمت رسانی کرد تا سوءاستفاده ای صورت نگیرد.
تدوین قوانین برای کاهش مشکلات
در ادامه فرماندار قروه با بیان اینکه نمایندگان مجلس باید قوانینی برای کاهش مشکلات مردم تدوین کنند، خواستار خدمت رسانی بهتر و تسریع در اجرای پروژه های عمرانی و توسعه محور شد.
«حسین الماسی» با بیان اینکه فرآیند انتخابات بسیار مهم و اثرگذار است، اظهار داشت: هر نماینده حق اظهارنظر در حوزه های مختلف را دارد و ناظر بر اجرای قانون است لذا باید قوانینی توسط نمایندگان تدوین شود که از مشکلات مردم بکاهد.
به گفته او قروه دارای تنوع قومی، مذهبی و سیاسی است لذا در انتخاب هیئت اجرایی انتخابات سعی شد تمامی این موارد رعایت و یک نوع عدالت اجرا شود.
«الماسی» در ادامه بر تکریم ارباب رجوع در همه شرایط تأکید و از خدمات رسانی بهتر گفت و تصریح کرد: پل شهرک دانش یکی از مطالباتی است که مردم دارند هرچه سریع تر به راه بیفتد لذا نیاز است شهرداری در این زمینه تسهیلی داشته و با رفع مشکلاتی که این پروژه داشت در راه اندازی آن سرعت به کار ببخشد.
او با اشاره به اینکه قروه دارای استعدادها و منابع خوبی است خواستار خدمت رسانی بهتر در حد شایستکی مردم شد.
«الماسی» در ادامه به اتفاقات رخ داده در این چند سال اخیر اشاره کرد و گفت: با نگاهی به اتفاقات سال 88 سپس سال 96 و همین طور سال جاری بررسی ها نشان می دهد که کشور به وضعیت عادی، انتظامی و امنیتی رسیده و تحمل نظام بسیار بالا رفته است.
نظر شما