به گزارش کُرد پرس، حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی در جلسه شورای فرهنگ عمومی کردستان، اظهار کرد: برای توسعه فعالیتهای قرآنی باید وقت گذاشت و پیگیری کرد و از سرمایههایی که در مسیر فعالیتهای قرآنی در استان ایجاد شده، استفاده کرد.
وی افزود: هرچه در این حوزه وقت بگذاریم ارزشمند است و خوشبختانه براساس آنچه مطرح شد معلوم است همه در این حوزه دغدغهمند هستند لذا باید از این ظرفیت برای توسعه هرچه بیشتر فعالیتهای فرهنگی و قرآنی بهره بگیریم.
نماینده ولی فقیه در کردستان ادامه داد: شرایط کرونایی بخش زیادی از برنامهها و فعالیتها را با چالش مواجه کرده که امیدواریم با ریشهکن شدن این ویروس شاهد از سرگیری برنامهها در سطح کمی و کیفی هرچه بیشتر در استان باشیم.
ایجاد ۲۶ موسسه قرآنی در کردستان
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: تاکنون ۲۶ موسسه قرآنی در استان ایجاد شده و ۱۰ موسسه دیگر نیز در حال راهاندازی است.
کامل گلباغی یادآور شد: در گذشته شرایط لازم برای کمک به موسسات قرآنی را نداشتیم به گونهای که تا پایان سال ۱۳۹۷ چهار موسسه قرآنی را در استان ثبت کرده بودیم.
وی با بیان اینکه با تشکیل اتحادیه موسسات قرآنی و کمیسیون های قرآنی در استان فرصت ارزشمندی برای ترویج فعالیت های قرآنی ایجاد شد، گفت: مربیانی قرآنی که در موسسات بکار گرفته و در سامانه حمد هم ثبت شدند زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار میگیرند.
نظر شما