به گزارش کردپرس، به نقل از وب دا؛ دکتر غفارزاده افزود: با توجه به اینکه این خط تولیدی از جمله اقلام مصرفی هایتک در دندانپزشکی محسوب می شود برای آغاز به تولید این خطوط، همکاران ما در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی زحمات فراوان جهت تسهیل و تسریع صدور مجوزهای قانونی انجام داده اند.
او ادامه داد: معاونت غذا و دارو و به تبع آن حوزه مدیریت تجهیزات پزشکی به دنبال اخذ یا تفویض اختیار صدور مجوزهای تولیدی بوده و در حال حاضر تعداد قابل توجهی مجوز توسط حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی در داخل استان صادر شده است .
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: خوشبختانه همکاران ما در حوزه مدیریت تجهیزات پزشکی دانش لازم و تسلط کافی به لحاظ فنی و کارشناسی برای تمامی واحدهای تولیدی از ماسک گرفته تا واحدهای هایتک مثل تولید پیچ های ایمپلنت های ارتودنسی،ایمپلنت های دندان و یا ستون فقرات و ...را دارا هستند .
دکتر غفارزاده تصریح کرد: در طول سال های گذشته بسیار ی از تولید کنندگان به جهت طولانی شدن فرایند اخذ مجوزهای لازم برای تولید ابراز نارضایتی و ناراحتی می کردند در حالی که در حال حاضر فرایند تفویض و صدور مجوزهای لازم توسط خود معاونت انجام می شود که باعث کوتاه شدن فرایند اداری می گردد .
او در پایان بیان کرد: هم اکنون واردات مواد اولیه در این صنایع در اختیار سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی است و امیدواریم با گرفتن تفیض اختیارات به استان تولید کنندگان راحت بتوانند مواد اولیه خود را دریافت و چرخ تولید شکوفا شود./
نظر شما