به گزارش کردپرس، رضا جهین در این خصوص تاکید کرد: عملیات قطع درختان کارشناسی و با رعایت تمام ضوابط و ابلاغیه های قانونی انجام شده است.
او ادامه داد: افزایش آبگذری جریانات سیلابی ناشی از سیل در رودخانه و کاهش خسارات احتمالی و جلوگیری از ورود آب به مناطق مسکونی واقع در حاشیه رودخانه در مواقع ضروری که مجبور به رهاسازی آب در دبی بالا خواهیم شد، انجام شده است.
مدیر امور آب مهاباد تاکید کرد: جلوگیری از زهدار شدن اراضی زراعی حاشیه رودخانه مهاباد که در سالهای اخیر به دلیل کاهش جریان آبگذری شدت پیدا کرده و موجب کاهش شدید بهرهوری اراضی مذکور شده بود.
به گفته جهین؛ جلوگیری از اتلاف آب کشاورزی و تسهیل هدایت آب رهاسازی شده از سد مخزنی به سوی سد انحرافی و افزایش گنجایش مجرای آب از دیگر دلایل انجام عملیات لایروبی و قطع درختان این منطقه است.
به گزارش کردپرس از ایرنا، بنا بر اعلام کارشناسان شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی انباشت گلولای و رسوبات در سد یوسفکند مهاباد باعث نابودی بیش از ٨٠ درصد از توان آن شدە و بە علاوە ظرفیت آب این سد از یک میلیون و ٣٠٠ هزار مترمکعب بە ٣٠٠ هزار مترمکعب کاهش یافته است.
گفتنی است؛ در هفته اخیر نیز مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی از قطع قانونی درختان در منطقه بند ارومیه بر اساس صدور مجوز از سوی دادستانی خبر داد و گفت: درختان این منطقه در بستر و حریم راه و شهرسازی قرار گرفته بودند که بر اساس قانون توزیع عادلانه و با هدف جلوگیری از سیلاب و نیز لایروبی رودخانه با مجوز دادستانی درختان این منطقه قطع شده است.
نظر شما