حفظ قومیت‌های مختلف کشور به عنوان یک ارزش در نظام اسلامی شناخته می شود

سرویس کردستان - دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: حفظ قومیت‌های مختلف با فرهنگ و مذاهب متفاوت کشور به عنوان یک ارزش در نظام اسلامی ایران شناخته می شود.

به گزارش کرد پرس, حجت‌الاسلام حمید شهریاری شامگاه امروز در نشست شورای فرهنگ عمومی استان کردستان, گفت: باید به سمت وحدت اسلامی گام برداریم زیرا قرآن به عنوان ارزش اسلامی از آن نام برده است.

وی افزود: آنچه ما امروز با آن مواجه هستیم یک هژمونی جهانی توسط مستکبران است که انتظار دارد با تمام ابزارهای فرهنگی، نظامی و اقتصادی تمام فرهنگ ها را در خود حل کند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه یکی از مولفات فرهنگ خط و زبان است که در آن جای دارد, اظهار کرد: قصد مستکبران جهان این است که زبان انگلیسی را در دنیا نهادینه کند و خط و زبان‌های ملی را در دل خوش حل کند.

حجت الاسلام شهریاری ادامه داد: حدود نیم قرن پیش با اختراع رادیو و تلویزیون فضایی در رسانه ایجاد شد که از مرکز پخش می‌شد و باعث انتشار زبان ملی در کشور و عقب نشینی زبان‌های محلی شد و نتیجه آن باعث توانایی حرف زدن بسیاری از اقوام به زبان فارسی است.

وی یادآور شد: بعد از اختراع هواپیما و مبادلات جهانی و اختراع اینترنت و ... با انباشتی از زبان‌های غیر ملی کم‌کم زبان‌های ملی به نفع زبان انگلیسی عقب نشینی کردند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بیان کرد: امروز سلطه استکباری در کشور ترکیه نیز اتفاق افتاده است و طی فرایندی خط اصلی ترکی از بین رفته و جای خود را به خط لاتین داده است.

حجت الاسلام شهریاری با بیان اینکه استکبار از دیرباز در سوق دادن خط و زبان ملی به سمت و سوی خود بوده و هستند و تا حدی نیز موفق بوده‌اند, گفت: امروز ما دچار هجمه اخلاقی شده‌ایم و خط و زبان جزوی از آن است.

وی با اشاره به اینکه در کنار جهانی سازی فرایند جهانی کردن را داریم که در حال گسترش است و فرهنگ و آدابی یکسان را نشان می‌دهد, افزود: ما باید با فرهنگ جهانی سازی به معنی تقبل فرهنگ غربی به فرهنگ ملی ایستادگی کنیم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه ما در حال پیش‌روی در سطح جهانی به وحدت فرهنگی هستیم, اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی معتقد هستیم که اقوام باید فرهنگ خود را حفظ کنند.

حجت الاسلام شهریاری ادامه داد: امروز در کردستان با حفظ فرهنگ شیعه و سنی همزیستی مسالمت آمیز شاهد هستیم لذا سیاست اصلی ما حفظ قومیت‌ها به عنوان یک ارزش در کشور است.

وی با اشاره به اینکه در کشور معتقدیم در کنار هویت ملی نباید قومیت‌گرایی به عنوان یک ارزش مطرح شود, یادآور شد: با هژمونی استکباری برای انگلیسی کردن امور و حذف اویت ملی مخالف هستیم لذا با ملی گرایی نیز همانگونه که در اسلام آمده است مخالف هستیم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بیان کرد: آنچه که امروز در مقابله با استکبار جهانی قد علم کرده است یکی فرهنگ انقلابی ایرانی است و یکی چینی‌ها هستند.

حجت الاسلام شهریاری با اشاره به اینکه ما می‌توانیم در فرهنگ خودمان واجد فرهنگ و زبان قومی و ملی باشیم و در مقابل فراگیر فرهنگ و زبان ‌های دیگر باشیم, گفت: معتقد هستیم که زبان و خط ایرانی گستره‌ای از جغرافیا را پوشش می‌دهد.

وی با بیان اینکه امیدواریم برنامه‌ای که در این نشست برای جوانان تدبیر می‌شود باعث تثبیت فرهنگ و قومیت خود در کنار سایر فرهنگ‌ها شود, افزود: ما دنبال وحدتی با حفظ قومیت و ملیت هستیم.

کردستان ظرفیت برگزاری مراسم وحدت اسلامی با حضور قاریان برجسته را دارد

دبیر شورای فرهنگ اسلامی کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: کردستان با توجه به ظرفیت فرهنگی, دینی و مذهبی که دارد می تواند در برگزاری مراسم وحدت اسلامی با حضور قاریان برجسته کشوری موفق عمل کند.

عبید رستمی ادامه داد: در راستای ایجاد نشاط اجتماعی پانزدهمین دوره جشنواره تئاتر خیابانی مریوان اجرا شد.

وی یادآور شد: راهیابی و نامزدی استان کردستان بین پنج استان برتر کشور به عنوان پایتخت کتابخوانی کشور از جمله فعالیت‌های انجام گرفته است.

دبیر شورای فرهنگ اسلامی کردستان بیان کرد: برگزاری مراسم خاکسپاری شهیده فاطمه اسدی، برگزاری جشنواره کتاب و کتابخوانی، افتتاح کتابخانه امام خامنه‌ای و... ازجمله فعالیت‌های فرهنگی انجام شده در استان است.

رستمی گفت: باتوجه به ظرفیت‌های هنری استان کردستان و توانایی هنرمندان استان در بخش موسیقی انتظار کمک به بخش موسیقی کردستان را داریم.

کد خبر 22457

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha