به گزارش کرد پرس، سرهنگ مهدی مهتابانی در نشست خبری با خبرنگاران گفت: سهم این سازمان برای سال جاری پایش، عارضه یابی و مانع زدایی از 350 واحد صنعتی و 50 واحد معدنی بود، که تا امروز 600 واحد پایش و عارضه یابی شده و از این تعداد نیز 130 واحد مانع زدایی شده است.
وی اظهار کرد: در صورتی که بتوانیم تا پایان سال برنامه تدوین شده را به طور 100 درصدی در حوزه مانع زدایی تحقق بخشیم، 2 هزار و 800 شغل در بخش صنعت و 400 شغل نیز در بخش معدن تثبیت و یا ایجاد می شود.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه بیت المقدس کردستان افزود: در حوزه فعالیت های اقتصادی ما با چالش های خارجی و تحریم ها و چالش های داخلی که به ضعف های مدیریتی بازمی گردد، مواجه هستیم.
سرهنگ مهتابانی ادامه داد: در حوزه تحریم ها که تابع سیاست های کلان کشوری هستیم اما باید به دنبال رفع چالش های داخلی باشیم تا بتوانیم اهداف این سازمان را تحقق بخشیم.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه حدود 20 درصد منابع معدنی کشور در منطقه کردستان وجود دارد می توان با سرمایه گذاری در این حوزه فضای کسب و کار در استان را متحول و اشتغال پایدار بسیاری در این حوزه ایجاد کنیم.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه بیت المقدس کردستان بیان کرد: براساس آمارها حدود 50 درصد ذخایر طلای کشور در کردستان وجود دارد اما علیرغم برداشت سالانه 5 تن طلای خالص از آن توسعه ای را در کردستان شاهد نبوده ایم هر چند که در بحث ایجاد اشتغال موثر بوده است.
سرهنگ مهتابانی گفت: با توجه به ظرفیت مرزی بودن بانه و مریوان و داشتن منابع و ذخایر فراوان در این مناطق، سرمایه گذارانی به ما معرفی شده اند که در قبال تسهیلگری که برای سرمایه گذاران انجام می شود، 500 کولبر را سرکار ببرند.
وی با تاکید بر اینکه هدف سازمان بسیج مهندسین صنعتی سپاه بیت المقدس استان کردستان کمک به نهضت جهش تولید در بخش صنعت و معدن است، اظهار کرد: قرارگاه پیشرفت و مانعزدایی و جهش تولید در استان با هدف همکاری و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی استان جهت ایجاد جهش تولید مضاعف در سطح استان کردستان تشکیل می شود.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه بیت المقدس کردستان با بیان اینکه این قرارگاه می تواند در بخش های حاکمیتی و حکومتی و مانع زدایی مثمر ثمر باشد، افزود: اعضای این قرارگاه از مدیران دستگاههای دولتی تشکیل شده تا موانع سر راه واحدهای صنعتی و معدنی استان مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
سرهنگ مهتابانی ادامه داد: امسال قرار است 350 واحد صنعتی و 50 واحد معدنی مورد بررسی و پایش قرار گیرد و مانعزدایی لازم نیز انجام شود.
وی در ادامه به شاخص های کسب و کار در استان اشاره کرد و یادآور شد: کردستان در فضای کسب و کار در پایان سال 98 و ابتدای سال 99 در رتبه 29 کشور بوده که جایگاه مناسبی برای استان نیست.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه بیت المقدس کردستان وی با بیان اینکه وجود قوانین دست و پاگیر دست تولید را بسته است، بیان کرد: در همین راستا باید آسیب شناسی های لازم انجام شود تا سرمایه گذار از نیازهای اولیه برخوردار شود.
سرهنگ مهتابانی با تاکید بر اینکه توسعه و رونق اقتصادی در استان کردستان از طریق احیا واحدهای صنعتی و مانع زدایی از این واحد ها صورت میگیرد، گفت: یکی از اهداف ما در بخش صنعت کمک به تثبیت و ایجاد اشتغال در واحدهای صنعتی استان کردستان است.
وی در ادامه به هدفگذاری سازمان بسیج مهندسین صنعت در بخش معدن اشاره کرد و افزود: کردستان استانی معدنی و دارای منابع غنی است و ما تلاش میکنیم تا با تثبیت و ایجاد شغل برای 400 نفر در واحدهای معدنی موجب اشتغالزایی هرچه بیشتر در استان شویم.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه بیت المقدس کردستان با اشاره به اینکه در همین راستا قرار است تا بیش از 2 هزار و 500 نفر اشتغالزایی در واحدهای صنعتی استان انجام شود، اظهار کرد: در حال حاضر 174 واحد غیرفعال و راکد در سطح استان وجود دارد که باید مانع زدایی های لازم انجام شود تا به چرخه تولید بازگردند.
سرهنگ مهتابانی با تاکید بر اینکه ما نیازمند یک جهش تولید در بخش صنعت و معدن هستیم، ادامه داد: باید با به حرکت درآوردن چرخ های تولید از خام فروشی در استان جلوگیری کنیم.
نظر شما