پخش هر ثانیه تبلیغ تلویزیونی، آن هم در ساعات پربیننده، هزینههای چند میلیونی در پی دارد. با یک حساب سرانگشتی و با احتساب پخش سریال در این شب ها و تکرارهای بعدی در شبکههای استانی، فرا استانی و فرامرزی، به آسانی می توان دریافت، فقط تیتراژ ابتدایی "نون خ ۲" به تنهایی ۳ میلیارد تومان میارزد. هرچند هزینه های انجام گرفته از سوی استانداری کرمانشاه برای "نون خ ۲" در عمل بسیار کمتر از این رقم شده است.
این شکل از تبلیغ در قالب سریالهای پربیننده برای معرفی ظرفیتها و جاذبههای طبیعی، تاریخی و فرهنگی، بسیار هوشمندانه بوده و از قدرت اثرگذاری و فراگیری فراوانی برخوردار است و میتواند بسترساز شکل گیری دهها سرمایهگذاری چند میلیاردی توسط بخش خصوصی در مناطق گردشگری کرمانشاه شود و به حوزه خدمات استان رونق ویژهای ببخشد.
با توجه به شرایط اقتصادی کشور و تحریمهای گسترده بینالمللی، بخش دولتی از توان بسیار محدودی برای سرمایهگذاریهای تحولآفرین و اشتغالزا برخوردار است. در این شرایط راهی جز معرفی جذابیتها و فرصتها و فراهم کردن بسترها برای سرمایهگذاری بخش خصوصی وجود ندارد.
صنعت گردشگری گونهای از اقتصاد است که بخش عظیمی از درآمدهای آن به شکل مستقیم نصیب طیف وسیعی از صاحبان کسب و کارها و مشاغل جامعه میشود و هر مدیر دولتی که این راه را در پیش گرفت باید هوش و درایت او را تحسین کرد. کرمانشاه برای توسعه نیازمند تکرار معرفیهای هوشمندانه و در سطح ملی است.
نظر شما