سلامت به شرط زیرمیزی/علوم پزشکی کردستان ناتوان از نظارت بر بیمارستان های دولتی

سرویس کردستان-به واسطه سوءمدیریت مدیران دانشگاه علوم پزشکی کردستان در طول سال های گذشته، هر روز شهروندان کردستانی شاهد یک مشکل جدید در حوزه بهداشت و درمان این استان هستند.

به گزارش کرد پرس، طی سال های اخیر به دلیل ناکارآمدی و سوءمدیریت مدیران علوم پزشکی کردستان، این مجموعه از انجام بسیاری از وظایف و رسالت های اصلی خود بازمانده، از مدیریت کرونا گرفته تا کمبود دارو، مدیریت بیمارستان ها، مدیریت داروخانه ها و نظارت بر عملکرد کادر درمان و پزشکان بیمارستان های دولتی کردستان که شهروندان از آن به عنوان زیرمیزی یاد می کنند.

متاسفانه در طول این چند سال پدیده زشتی در سطح بیمارستان های دولتی و زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کردستان گسترش یافته و بسیاری از پزشکان و جراحان حاضر در بیمارستان ها حاضر به ویزیت و یا جراحی بیمار خود نیستند و بیماران یا باید به پزشکان زیرمیزی پرداخت کنند یا در بیمارستان های خصوصی زیر تیغ جراحی بروند.

از آنجایی که بخش عمده ای از طول مدیریت قبلی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پروازهای تهران – سنندج و بالعکس به واسطه پست مدیریت وزارتی وی سپری شد، نظارتی نیز بر عملکرد واحدهای مختلف زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کردستان به عنوان یک دستگاه عریض و طویل خدمات رسانی در حوزه بهداشت و سلامت وجود نداشته است.

همین سوءمدیریت ها باعث شد صدای اعتراض شهروندان کردستانی به صدا در آید و در مقابل این اعتراضات متاسفانه کسی حاضر به جوابگویی نبود چرا که اصولا مدیری بر سر این مجموعه حضور نداشت تا واحدهای نظارتی را به بررسی مشکلات پیش آمده در حوزه بهداشت و سلامت وادارد.

البته بحث سوءمدیریت در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان تنها به زیرمیزی گرفتن پزشکان در بیمارستان های دولتی بازنمی گردد و در طول 2 سال گذشته در موضوع مدیریت کرونا، کمبود دارو، مدیریت بیمارستان ها، مدیریت داروخانه ها و ... نیز مشکلات و تخلفات بسیاری صورت گرفته که کسی در رابطه با آنها پاسخگو نبود چرا که جناب مدیر سابق به قول معروف یک پایش در سنندج بود و پای دیگرش در تهران.

از سرما لرزیدن بیماران در بیمارستان توحید در روزهای برفی سنندج، سقوط سایه بان اورژانس بیمارستان بعثت سنندج و فوت یک نفر بر اثر این حادثه، کمبود داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی، کمبود داروهای مورد نیاز بیماران خاص و ... از دیگر مواردی است که با مدیریت ناکارآمد قبلی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان هر کدام خود بحرانی را برای شهروندان کردستانی ایجاد کرد.

اکنون نیز به نظر می رسد با وجود تغییر مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی کردستان طی چند هفته اخیر «در بر روی همان پاشنه می چرخد» و تغییر محسوسی در بحث مدیریت علوم پزشکی حاصل نشده است و این در حالی است که با توجه به قرار گرفتن در پیک جدید کرونا، آمار فزاینده سرطان و دیگر مشکلات حوزه بهداشت و درمان، نیازمند تغییر ریل جدی سیاست گذاری در علوم پزشکی هستیم.

بدون شک اگر مسئولان علوم پزشکی کردستان بخواهند راه مدیران گذشته را بروند به زودی شاهد فاجعه ای در حوزه سلامت و بهداشت در کردستان خواهیم بود.

گزارش: سروش حبیبی راد

کد خبر 27408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha