به گزارش کردپرس، جلسه وبیناری ستاد قرارگاه دانشگاهی کنترل و مدیریت بیماری کووید-۱۹ برگزار شد. در این جلسه دکتر سید جلیل موسوی اظهار کرد: از اول بهمن ماه تا 24 بهمن ماه 1475 مورد بستری در استان وجود داشت که 187 نفر یا 12.6 درصد در گروه سنی زیر 14 سال بودند.
او ادامه داد: همچنین 581 نفر یا 39.4 درصد در گروه سنی 14 تا 54 سال بودند و 707 نفر یا 47.9 درصد بالای 55 سال بودند.
دکتر موسوی افزود: با توجه به افزایش قابل توجه کودکان بستری شده از اول بهمن ماه بعلت کرونا زنگ خطر برای کودکان به صدا درآمده است و در موجهای قبلی کرونا کودکان معمولا کمتر به کرونا مبتلا می شدند.
دبیر قرارگاه دانشگاهی کنترل و مدیریت کووید- ۱۹ با اشاره به اینکه همراه کردن مردم وظیفه ماست و باعث اقدامات مثبت در کنترل بیماری می شود، اظهار کرد: حضور به موقع همکاران پزشک در درمانگاهها برای کاهش حجم بیماران لازم است و باید برنامه آموزشی مصوب برای پزشکان تدوین شود.
دکتر ابوالفتح لامعی متخصص عفونی و استاد مدیریت جامع کیفیت نیز ه بصورت وبیناری میهمان ویژه این وبینار بود گفت: برای مدیریت کووید-19 باید الگو داشته باشیم تا به موقع و با هزینه کم بهترین اقدامات را انجام دهیم.
اوافزود: با داشتن مدل مدیریتی توان برنامه ریزی در سیستم بالا رفته و امکان پیش بینی میسر بوجود می آید و امکان پیش بینی سیر بیماری وجود دارد.
نظر شما