بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، داریوش فرمانی روز یکشنبه ۹ مهرماه با اعلام این خبر گفت: در هفته گردشگری کارگاههای آموزشی متعددی در حوزههای مختلف برای فعالین گردشگری استان کرمانشاه برگزار شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه با بیان اینکه پیش از این دورههایی برای راهنمایان گردشگری، مدیران مراکز اقامتی و کودکان و نوجوانان در هفته گردشگری برگزار شده است، گفت: با توجه به نقش و اهمیت فعالیت اقامتگاههای بومگردی یک کارگاه آموزشی تخصصی نیز در این حوزه برگزار شد.
او با اعلام اینکه امسال شعار هفته گردشگری، «گردشگری و سرمایهگذاریهای سبز» است، افزود: با توجه به اینکه مهمترین ویژگی اقامتگاههای بومگردی سازگاری آنها با محیط زیست است، کارگاه آموزشی با عنوان گردشگری سبز با حضور مدیران اقامتگاههای بومگردی استان کرمانشاه برگزار شد.
فرمانی گفت: در این کارگاه که در اقامتگاه بومگردی ساناو در شهرستان جوانرود برگزار شد، بر لزوم نقش آفرینی اقامتگاههای بومگردی استان بر لزوم حفاظت از محیط زیست و احیاء فرهنگ اصیل بومی و محلی تاکید شد.
اقامتگاههای بومگردی کمترین آسیب را به طبیعت میزنند
همچنین مسلم عظیمی مدرس دوره آموزشی گردشگری سبز در اقامتگاههای بومگردی، اظهار کرد: بومگردیها کمترین آسیب به طبیعت و محیط زیست دارند و این یکی از مهمترین ویژگیهای آنهاست.
مدرس دوره آموزشی گردشگری سبز در اقامتگاههای بومگردی، افزود: در گردشگری سبز بهینهترین استفاده از منابع آبی و انرژیهای تجدید پذیر همواره مورد تاکید قرار دارد.
او ادامه داد: ارتباط فعال با گروههای محیط زیستی محلی، عدم استفاده از مواد پلاستیکی، استفاده از فرهنگ و داشته های محلی، لباس، غذا، موسیقی و... از جمله مواردی است که باید مورد توجه مدیران اقامتگاههای بومگردی قرار گیرد.
عظیمی با بیان اینکه برگزاری دورههای آموزشی متناوب و مستمر یکی از نیازهای اساسی برای فعالین اقامتگاههای بومگردی است،گفت: کمک به حفظ میراث ملموس و ناملموس و ترویج فرهنگ و سبک زندگی ایرانی اسلامی از دیگر وظایف اقامتگاههای بومگردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما