به گزارش کرد پرس، طالب محمدی گفت: ۸۹ دانش آموز متقاضی جهش در صورت کسب حد نصاب لازم در آزمون هوش و بررسی روانشناختی صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه بالاتر را کسب می کنند.
محمدی با اشاره به اینکه ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش توسط افراد مجرب و متخصص انجام شد، افزود: چهار پایگاه تخصصی در شهرستان های سنندج، قروه، سقز و کامیاران برای اجرای برنامه جهش در استان اختصاص یافته است.
وی اظهار کرد: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شوند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند و اگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده و به پایه بالاتر می روند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان افزود: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم انجام شد.
محمدی ادامه داد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین تر طی کنند.
وی یادآور شد: جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریست و خانواده ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم گیری کنند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان با بیان اینکه اغلب صاحب نظران تعلیم و تربیت موافق جهش تحصیلی بی رویه کارشناسی نیستند، از والدین تقاضا کرد با در نظر گرفتن تأثیرات ذهنی و روانی جهش تحصیلی بر رشد و پیشرفت تحصیلی فرزندانشان تصمیم گیری مناسبی داشته باشند.
محمدی در ادامه با اشاره به آمار شرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰، بیان کرد: ۸۹ نفر دانش آموز متقاضی جهش در آزمون هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب کردند.
نظر شما