خبرگزاری کردپرس _ تفکرِ نوین به جای مرزبندی دین و مذهب و حصار قومگرایی، به تعامل فرهنگی و احترامِ به تنوع تاکید میشود.
تفکر نوین تاکید دارد که در انتخاب مدیران، به دانش، تجربه، اخلاق و توانایی شخص برای مدیریت و خدمت به جامعه توجه شود، بدون توجه به دین، مذهب، قومیت و یا مرز بندی نسلها.
جناب دکتر پزشکیان در کردستان فقط اهل تسنن نیستیم، اهل حق هم داریم، مسیحی داریم، یهودی داریم، اهل تشیع و پیروانی از زرتشت داریم که امید است همه نیکاندیشان برابراً مورد سنجش قرار گیرند و متخصصین را بدور از مرزبندی انتخاب کنید.
در نسلبَندی هم توجه داشته باشید، نسلی به مَشام میرسد که مردهای تمام فصول خدمتاند، برایشان فرقی نمیکند با تمام ایدئولوژیهای چپ و راست سازگارند و البته با تجربه! اما تجربه در فرصتطلبی نه تکنیک خدمت، نه چابکی مدیریت و یا ایجادِ رضایت! پر سر و صدا هستند و تکراری، تمام هنرشان ایجاد مرزبندی و خود را نماینده و نخبه قوم، گروه و مذهبِ خویش دانستن است، بگذریم ما هم خستهایم ...
نسلِنو، اعتقاد به نوآوری و ایدههای جدید دارند، انتظارشان ایجاد فضا و محیطی است که به نظرات و توانمندیهایشان اهمیت دهید. در جریان باشید ایجاد بسترهای مشارکت و شنود فعال نسلهای جدید در فرآیندهای تصمیمگیری نقش موثری در جلب و حفظ استعدادهای جوان و رشد کشور خواهد داشت.
در صورت غفلت، خارجِ از مرزها انرژی و تخصصشان را میگیرند و مثل قبل یک بازی باخت باخت است،
نظر شما