به گزارش کرد پرس به نقل از بغداد الیوم، "سوران عمر" در این باره گفت: فساد در اقلیم کردستان گسترده تر و ریشه دارتر از آن چیزی است که اعلام می شود و دولت از جدیت لازم برای مبارزه با فساد برخوردار نیست. بلکه شریک اصلی فساد و ارقام نجومی و قاچاق است.
وی افزود: اعلام طرح مبارزه با قاچاق توسط دولت، موضوع عجیبی است. زیرا کسانی که اقدام به قاچاق نفت و سایر کالاها می کنند و کنترل مرزها را در اختیار دارند طرف های وابسته به نخست وزیر و سایر مسئولان دارای نفوذ هستند. در نتیجه، موضوع اصلاحات، فقط برای تبلیغات رسانه ای، مطرح شده است.
یادآور می شود دولت اقلیم کردستان بارها از قطع حقوق هزاران کارمند که حقوق غیر قانونی دریافت می کردند خبر داد و طرحی را برای قطع قاچاق از طریق مرزها با تشکیل کمیته مشترکی از وزارت امور داخلی و نیروهای پیشمرگ، آغاز کرده است.
سیروان هرکی نماینده پارلمان اقلیم کردستان تأکید کرده بود دولت اقلیم کردستان در زمینه متوقف کردن عملیات قاچاق در مرزها، جدیت دارد و کمیته مشترکی از وزارت کشور و نیروهای پیشمرگ با هدف پایان دادن به عملیات قاچاق که باعث کاهش درآمدهای اقلیم کردستان شده است تشکیل خواهد شد.
هرکی افزود: به همکاری با دولت مرکزی در زمینه مدیریت پایانه های مرزی و انجام تعهداتی که دولت مرکزی از ما درخواست می کند و همچنین جلوگیری از ورود کالاهای ممنوعه، و اجرای تعهدات گمرکی و مالیاتی کاملا پایبند هستیم.
نظر شما