اختلاف و واگرایی مانعی برای توسعه یافتگی / بهزاد خالوندی

سرویس کرمانشاه _ در انتخابات اخیر هیات رئیسه مجلس، شاهد نوعی واگرایی و اختلاف میان مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در حمایت یکپارچه از نامزدهای این مجمع برای عضویت در ترکیب هیات رئیسه بودیم. این یادداشت به آثار منفی این رویکردها بر توسعه کلان استان می پردازد.

خبرگزاری کردپرس _ دستیابی به یک همگرایی و توافق پایدار میان نخبگان بر سر مسایل کلان استان، گام اول و ابتدایی برای قرار گرفتن بر ریل توسعه است. یعنی افراد اثرگذار جامعه به سطحی از کلان نگری دست پیدا کنند که برای آن ها موضوع توسعه کلان کرمانشاه مقدم بر مسایل شخصی، جناحی، گروهی و یا محفلی باشد. اما اتفاقات حاشیه ای انتخابات هیات رئیسه مجلس در چهارشنبه هفته گذشته، نشان داد که کرمانشاه هنوز در برداشتن این گام اول هم ناکام مانده است.

در جریان این رای گیری، دکتر عبدالرضا مصری نماینده کرمانشاه در روند رای گیری برای پست نایب رئیسی مجلس با کسب 168 رای با علی نیکزاد در یک شرایط مساوی قرار گرفت و برای تعیین نایب رییس اول کار به قرعه کشی کشید و قرعه شانش به نام نیکزاد افتاد.

این اتفاق در حالی رخ داد که رسانه ها در روزهای قبل از رای گیری، از وجود نوعی اختلاف میان نمایندگان استان کرمانشاه خبر داده بودند و در روز رای گیری هم نام 5 نماینده از 8 نماینده استان در لیست رای گیری قرار داشت که یکی از آن ها در آخرین لحظه انصراف داد. و در میان اگر تنها یک رای بیشتر به سبد دکتر مصری ریخته شده بود الان کرسی مهم معاون اولی مجلس در اختیار کرمانشاه بود و دکتر محمد رشیدی دیگر نماینده کرمانشاه هم با کسب آرای بیشتر، با جایگاه محکم تری در ترکیب هیات رئیسه قرار می گرفت.

ممکن است برخی از نمایندگان بنا به دلایلی نسبت به رویکردها و رفتارهای یکدیگر نقدی هم داشته باشند ولی در انتخابات مهمی همچون هیات رئیسه مجلس که پای منافع کلان کرمانشاه در میان است، عقل حکم می کند که مجمع نمایندگان نه تنها به نامزدهای عضو مجمع رای قاطع بدهند بلکه برای افزایش رای آن ها، تمام توان خود را هم به کار بگیرند. با تاسف باید گفت تا روزی که به اینگونه کلان نگری ها دست پیدا نکنیم، امیدی به بهبود اوضاع کرمانشاه نیست.

کد خبر 33170

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha