به گزارش کردپرس، مجید خدایی، در دومین جلسه کمسیون نظارت مرکز استان در سالجاری، در خصوص نظام مند کردن واحدهای مشاورین املاک گفت: در راستای جلو گیری از ساخت و ساز های غیر مجاز در حاشیه شهرها و روستاها و همچنین جلوگیری از تخریب اراضی کشاورزی، ملی و منابع طبیعی توسط تعدادی افراد منفعت طلب باید تمامی مشاورین املاک در سطح استان دارای مجوز رسمی و پروانه کسب معتبر داشته باشند.
او تأکید کرد: واحدهای صنفی مشاورین املاک که بصورت غیر مجاز فعالیت می کنند پلب خواهد شد و از فعالیت واحدهای غیر مجاز جلوگیری خواهد شد و در این راستا باید تمامی متولیان امر پای کار بیایند.
خدایی اضافه کرد: تمامی مشاورین املاک و متصدیان امور این واحدها باید قبل از اخذ مجوز فعالیت باید در دوره های آموزشی مورد نیاز حضور داشته باشند و همشهریان عزیز نیز قبل از انجام قطعی معاملات بخصوص در حوزه املاک و اراضی کشاورزی از ظرفیت کارشناسان رسمی دادگستری استفاده کنند.
در این جلسه سرپرست اداره کل صمت استان اظهار کرد: اصناف و کسبه در طول دوران های مختلف بخصوص بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از مردمی ترین نهاد ها و تشکل ها با گستره مویرگی می باشد که در معیشت و تأمین کالاهای اساسی و مورد نیاز عموم مردم تأثیر بسزایی دارند.
عبدالحمید سرتیپی افزود: اکثریت فضاهای کسب و کار با پیشرفت های بروز از واحدهای صنفی و کسبه آغاز و با پیشرفت این کسب و کار ها با علم و دانش روز تبدیل به واحدهای صنعتی تولیدی شداند که امروزه نقش اساسی در اقتصاد و اشتغال کشور ایفا می کنند.
او تصریح کرد: برای رسیدن به هدف و نتیجه مطلوب در حوزه اصناف و صیانت از حقوق مصرف کنندگان باید بر عملکرد بازار و واحدهای صنفی نظارت دقیق صورت گیرد و این نظارت ها باید با پیگیری جدی و مداوم همراه باشد.
سرتیپی بیان کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی جدید موضوع معیشت و توان خرید مردم باید مد نظر تمامی مسئولان و اصناف باشد و وجدان کاری و انسانی را در قبال مردم سرلوحه همه امور خود قرار دهیم.
سرپرست اداره کل صمت استان آذربایجان غربی اضافه کرد: جهت نظارت بهتر و مطلوبتر اصناف و واحدهای صنفی تولیدی، غیر تولیدی، توزیعی و خدماتی باید تمام صنوف ساماندهی شوند و با نظارت مستمر بر عملکرد این واحدها از ایجاد امکان و فرصت سوء استفاده برخی از افراد سودجو جهت ایجاد تنش و تخریب آرامش بازار و جامعه جلوگیری به عمل آید.
سرتیپی تأکید کرد: واحدهای صنفی موظف به رعایت مقررات و موازین قانون نظام صنفی هستند و اتحادیه های صنفی نیز باید بطور دقیق و مستمر بر عملکرد واحدهای صنفی زیر مجموعه خود نظارت داشته باشند و نرخنامه رسمی مطابق نرخ های مصوب کمسیون نظارت استان با مهر و تأییدیه اتحادیه مربوطه جهت رویت مشتریان در واحدهای صنفی نصب شود و در صورت عدم نصب نرخ نامه عملکرد واحد صنفی تخلف محسوب شده و مطابق قانون با واحدهای خاطی به جدیت رفتار خواهد شد.
در این جلسه در راستای نظارت بهتر بر عملکرد کسب و کارهای مجازی تشکیل اتحادیه استانی مصوب گردید و پس از تأیید این مصوبه در شورای عالی نظارت کشور اتحادیه فوق در استان تشکیل خواهد شد؛ در حال حاضر فعالیت و صدور مجوزهای مربوط به کسب و کارهای فضای مجازی زیر نظر اتحادیه کشوری انجام می شود که این موضوع نظارت برعملکرد این واحدها را برای دستگاه های نظارتی استان با مشکل روبرو کرده است و تشکیل اتحادیه استانی این واحدها جزو نیازها و مطالبات استانی می باشد در حال حاضر 37 واحد دارای پروانه کسب و کارهای مجازی در استان فعال هستند.
نظر شما