دکتر وریا رحیمی در گفتگو با خبرنگار کردپرس، با اشاره به آغاز هفته پیشگیری از مسمومیت ها از 1 لغایت 7 آبان ماه و نامگذاری هر کدام از روزهای این هفته تحت عناوینی مانند پیشگیری از مسمومیت ناشی از داروها، مسمومیت کودکان، مسمومیت ناشی از گازمنواکسید کربن، مسمومیت ناشی از غذا و گیاهان سمی و ...، اظهارداشت: هدف از اجرای برنامه های این هفته، آموزش و هشدار به مردم برای پیشگیری از انواع مسمومیت ها است.
وی بالاترین آمار مرگ و میر ناشی از مسمومیت ها در استان را مربوط به مسمومیت با مواد مخدر و مواد دارویی اعلام کرد و گفت: کرمانشاه یکی از استان های سردسیری کشور است که هرساله آمار بالایی از مرگ و میر ناشی از گازمنواکسید کربن دارد که به بی احتیاطی و استفاده از وسایل غیرایمن برمی گردد.
رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزش های مردمی معاونت غذا و دارو کرمانشاه تصریح داشت: در سال 95 تعداد یک هزار و 118 مورد و در 6 ماهه اول سالجاری 852 مورد مراجعه به دلیل مسمومیت با انواع داروها به بیمارستان های استان داشته ایم. همچنین در سال گذشته یک هزار و 535 نفر و از ابتدای سال 96 تا پایان شهریور ماه یک هزار و 49 مورد نیز به دلیل استفاده از مواد اعتیادآور در استان مسموم شدند.
وی با بیان اینکه بیشترین آمار تلفات گاز منواکسیدکربن با شروع اولین موج سرما رخ می دهد، گفت: 107 مورد طی سال گذشته مسمومیت با گاز منو اکسیدکربن در استان ثبت شد. در 6ماه اول سالجاری این آمار 24مورد بوده است.
رحیمی آمار مسمومیت های شیمیایی استان را در سال 95، 669 مورد و در 6 ماه اول سال 96، 491 مورد اعلام کرد.
رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزش های مردمی معاونت غذا و دارو کرمانشاه با اشاره به مراجعه 415 نفر طی سال گذشته به بیمارستان های استان به دلیل گزش عقرب، مار و زنبور، افزود: این تعداد در 6 ماهه اول سالجاری به 410 مورد رسید و از آنجایی که بیشترین موارد گزیدگی با عقرب، مار و زنبور در نیمه نخست سال و در مناطق گرمسیر استان رخ می دهد، این آمار چندان افزایشی نخواهد یافت.
نظر شما