به گزارش کردپرس و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر امامجمعه پاوه؛ حجةالاسلام والمسلمین آقای دکتر شهریاری دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و هیئت همراه ایشان با حضور در شهرستان پاوه با حاج ماموستا ملا قادر قادری امامجمعۀ پاوه و عضو مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و اعضای شورای روحانیت شهرستان پاوه دیدار کرد.
در این نشست حاج ماموستا ملا قادر قادری عنوان کرد: ما در سایۀ لطف خداوند و خونهای هدیه شده به اسلام امروز امنیت فیزیکی داریم و از این بابت خداوند را شاکریم. البته نباید تنها به امنیت فیزیکی توجه و امنیت در سایر مقوله ها را فراموش کنیم؛ در دیدگاه ما امنیت تنها امنیت فیزیکی نیست بلکه امنیت فرهنگی، امنیت اقتصادی و امنیت اجتماعی را هم شامل میشود.
وی افزود: ما در شهرستان ۶۲ هزارنفری پاوه حدود ۱۰۰ مسجد داریم که ۸۰ ٪ این مساجد بعد از انقلاب ساخته و نوسازی شدهاند معالوصف شبکهها و فضاهای مجازی در آنطرف مرز، دارند مردم ما را تحریک میکنند و افراد خام و مغرض و دشمن هم بعضاً نمیگذارند امنیت اجتماعی و اقتصادی برقرار شود.
امام جمعه پاوه با تاکید بر اینکه این شهرستان همواره موردتوجه بزرگان نظام بوده است در ادامه عنوان کرد: در سال ۹۰ مقام معظم رهبری پاوه را بهعنوان مقصد سفرشان انتخاب کردند و به پاوه تشریف آوردند و مردم شریف اورامانات هم الحق استقبال بسیار خوبی از ایشان کردند.
وی ادامه داد: حضرت آیتالله رئیسی هم چندی پیش به پاوه تشریف آوردند که سفر ایشان هم خیر بود. امیدوارم به وعدههای ایشان عمل شود. شکی نداریم حضور جنابعالی نیز اثرات مثبتی خواهد داشت.
حاج ماموستا ملاقادر قادری بیان کرد: در خطبههای دو جمعه قبل عرض کردم: بنده در ۲۲ بهمن سال ۵۷ برای مردم پاوه سخنرانی کردم و این چهل و دومین سال است خداوند توفیق داده تا به امروز استقامت کردهایم؛ عزیزان روحانی هم که بنده در کنار آنها توانستهام کار انجام دهم، در تمامی راهپیماییها و برنامهها و تظاهرات حضور داشتهاند و هیچگاه خود را کنار نزدهاند.
وی تاکید کرد: ما معتقدیم در آغاز چهل و سومین سال از عمر انقلاب اسلامی باید به شیوۀ دیگری با مردم رفتار کنیم.
امام جمعه پاوه افزود: در انقلاب اسلامی ما در دهۀ پنجم هستیم هرگز این نسل کنونی مثل نسل دهۀ ۶۰ و ۷۰ فکر نمیکنند. این ما هستیم که بهعنوان مسئول مردم باید در حفظ این نسل و خدمت به آنها دریغ نکنیم.
وی گفت: جناب آقای شهریاری امروز جنابعالی در جایگاه دبیر کلی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی قرار دارید. واقعیت امر نه سنیهای ما سنیهای دهه ۶۰ و نه اهل تشیع، شیعۀ دهه ۶۰ و نه نیروهای رزمنده ما نیروهای دهه ۶۰ هستند. ما امروز با نسل پنجم انقلاب روبرو هستیم؛ این نسل از مسئولان نظام توقع و انتظار دیگری دارند.
حاج ماموستا ملا قادر قادری تاکید کرد: نظام جمهوری اسلامی نظام قدرتمندی است لذا باید این دولت برای امورات فرهنگی و هنری و آنچه لازمۀ مناطق مختلف است، هزینه کند. ما روحانی خوب و هنرمند و قاری و شاعر و نویسنده زیادی داریم ولی همه را کنار زدهایم.
امام جمعه پاوه عنوان کرد: اگر صادقانه و در حد توان به مرزداران رسیدگی شود، مشکلات مملکت به حد پایین میرسد. ما مرزداران جمهوری اسلامی هستیم و مرزداران دارای دو حق مرزداری و شهروندی هستند. امروزه این دو حق فراموش شدهاند.
نظر شما