به گزارش خبرگزاری کردپرس، محمدرضا حیدری عنوان کرد: به خاطر بلایای طبیعی سالهای اخیر مانند زلزلهی مورموری، سیل و زلزلهی اخیر در کرمانشاه شش باب مدرسه را مجبور شدهایم تخلیه کنیم.
او افزود: به خاطر جان باختن تعدادی از هموطنانمان در استان کرمانشاه و تمرکز بار خبری بر موضوع کرمانشاه، ما در ایلام نخواستیم بار جدیدی بر دوش مرکز و اعتبارات ملی بگذاریم و درخواستهای خود را به تعویق انداختیم اما اکنون انتظار داریم که این محدودیت در فضای آموزشی را با کمک خیرین و مسئولین برطرف نماییم.
حیدری ضمن اذعان به اینکه داشتن فضایی ایمن جزء مطالبات به حق یک دانشآموز است تا امر تعلیم و تربیت را به خوبی فرا بگیرد، عنوان کرد: استان ایلام دارای هزار و 10 فضای آموزشی است که یک سوم آنها نیازمند بازسازی، مقاومسازی و استانداردسازی است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ایلام گفت: 88 فضای نیمهتمام در سطح استان داریم با 331 کلاس درس که باید هر چه سریعتر آنها را تکمیل کرده ودر اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم.
محمدرضا حیدری اظهار داشت: استان ایلام در بحث مطالبات پیمانکاران در سال گذشته توانست 11 میلیارد و ششصد میلیون تومان را جذب کند و مشکلات روند اجرایی پروژهها تا حدودی مرتفع شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: شهید رحمان منصوری کسی است که جان خودش را در راه مدرسهسازی فدا کرده است. او در زمان جنگ تحمیلی مأمور ساخت و ساز فضاهای آموزشی بخش زرین آباد را عهدهدار بود و در زمانی که داشت بار آجر از دهلران به زرین آباد میبرد به کمین نیروهای منافق و مزدور افتاد و به شهادت رسید. تقاضا داریم که این شهید در عرصهی کشوری شناسانده شود.
به گزارش کردپرس، حضور هیئت مدیرهی بانک آینده در استان ایلام که از صفر تا صد احداث یک باب مدرسه با صرف بیش از یک و نیم میلیارد تومان را تقبل کرده بود در جشنوارهی خیرین مدرسهساز بسیار چشمگیر بود.
نظر شما