به گزارش کردپرس، پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر در بین برخی از دستگاههای اجرایی تنها در نصب چند بنر و برپایی یک نمایشگاه آن هم تنها در "هفته مبارزه با مواد مخدر" خلاصه شده است به طوری که اجرای این برنامه های روتین و بدون خروجی مثبت ، داد برخی از مسئولین را درآورده است.
شهردار دهگلان با انتقاد از نبود برنامه ای جامع و هدفمند برای مبارزه با مواد مخدر خواستار ارایه برنامه های اصولی تر در این زمینه شد.
ارسلان طهماسبی با بیان این نکته که اعتیاد با یک بار کوه پیمایی یا طناب کشی آن هم تنها در هفته مبارزه با مواد مخدر حل نمی شود، ایجاد تعادل، عدالت اجتماعی و توسعه در بافت های جرم خیز را از جمله برنامه های شهرداری دهگلان عنوان کرد که علاوه بر مبارزه با اعتیاد می تواند به جلوگیری از چند قطبی شدن شهر دهگلان نیز کمک کند.
اما سخنان رییس اداره ورزش و جوانان در نوع خود قابل تامل بود. وی که در تمامی برنامه ها و مجالس از جذب اعتبار 3 میلیارد و 800 میلیون تومانی سخن می گفت و گاها خبرنگاران را برای انتشار چندین باره این خبر تحت فشار قرار می داد در زمان ارائه برنامه برای پیشگیری از اعتیاد، از کمبود اعتبار سخن به میان آورد.
از جمله برنامه های اعلامی جلیل شکوری برای این هفته، برگزاری کوه پیمایی، طناب کشی، ورزش صبحگاهی کارکنان ادارات و دیدار و سرکشی از کمپ ها بود ، برنامه های روتینی که برای هر مناسبتی اجرا می شود و عمدتا بدون خروجی مثبت بوده و یا همچون ورزش صبحگاهی کارکنان ادارات با عدم استقبال روبه رو شده است.
اما شاید بتوان یکی از برنامه های مثبت را مربوط به کمیته امداد دانست که با اعطای وام های بدون بهره و یا کم بهره سعی در ایجاد اشتغال برای بهبود یافتگان اعتیاد و جلوگیری از بازگشت به سمت اعتیاد دارد.
من حیث المجموع، آنچه که از برگزاری جلسات متعدد در راستای مبارزه با مواد مخدر دریافت می شود، عدم وجود برنامه اصولی و کارشناسی شده، عدم ارزیابی نتایج برنامه های اجرا شده و گرفتن خروجی مثبت، اجرای برنامه های تکراری و بی فایده و عدم وجود عزم جدی در برخی مسئولین برای مبارزه با این آسیب است و همچنان که شاهدیم نه تنها آسیب اعتیاد کاهش نیافته است بلکه منجر به افزایش اعتیاد در بین زنان و جوانان شده است.
نظر شما