به گزارش خبرنگار کرد پرس سرهنگ رسول کرمی چگینی روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان بانه که در محل فرماندهی نیروی انتظامی بانه برگزار شد اظهار داشت: امسال در مقایسه با پارسال صد درصد جرائم سایبری کشف شده که بیشتر جرائم سایبری مربوط به برداشت از حساب های بانکی و تبلیغ و فروش اجناس ممنوعه، کلاهبرداری های رایانه ای، نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی بوده است.
وی گفت: فضای مجازی علاوه بر اثرات مثبتی که بر جامعه می گذارد جرائم مجرمانه در این فضا در حال گسترش است که نیاز به هشدارهای پلیسی دارد که در این زمینه کارشناسان پلیس فتا با حضور در مدارس، مساجد و اماکن عمومی تاثیرات مخرب فضای مجزای را به مردم یاد آوری می کنند.
وی اظهار داشت: در 6 ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل صد درصد تصادفات فوتی کاهش داشته اما تصادفات جرحی 15 درصد افزایش داشته است.
سرهنگ کرمی چگینی با بیان اینکه بر اساس آمار جمعیتی و میزان جرائم شهرستان بانه جزء امن ترین شهرهای کردستان است ادامه داد: در 6 ماهه اول امسال 95 درصد سرقت ها در شهرستان بانه کشف شده اما 3 درصد کاهش داشته است.
وی مواد مخدر پیچیده ترین جزء آسیب اجتماعی پایه و اساس بسیاری از معضلات اجتماعی عنوان کرد و افزود: با همکاری مردم و تلاش ناجا امسال صد درصد مواد مخدر کشف شده و عرصه بر سودا گران مرگ در بانه تنگ شده است.
سرهنگ کرمی چگینی با بیان اینکه مشاوران و کارشناسان نیروی انتظامی به اهمیت سازش در بحث پرونده ها توجه زیادی دارندخاطر نشان کرد: مشاوران ناجا جلسات مکرری را با طرفین پرونده در فضای آرام و بدور از فضای پلیسی تشکیل می دهند در 6 ماهه اول امسال در بحث مشاوره مددکار اجتماعی بیش از 99 درصد پروندها به سازش منجر شده است.
به گفته وی یکی از ماموریت های تاثیر گذار در بحث احساس امنیت در بین مردم کارآمدی مرکز پلیسی 110 است که با نظارت ویژه انجام شده که این مرکز امسال پاسخگوی 8341 مورد تمام در حوزه های مختلف بوده که 11 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
وی اظهار داشت: نرم ناجا برای حضور در محل وقوع جرم 6 دقیقه است اما در بانه چهار دقیقه و گاهی کمتر از چهار دقیقه است و بیشتر جرائم در بانه مربوط به درگیریهای دسته جمعی و فردی است.
فرمانده نیروی انتظامی بانه با تاکید بری حضور پلیس در بین عامه مردم گفت: توسعه جامعه محوری پلیس یکی از رویکردهای نیروی انتظامی است و تصویری از پلیس به عنوان یار مهربان وخدمت گذار مردم را در جامعه ایجاد کنیم و قرار گرفتن پلیس در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران از اهداف بلند مدت پلیس است.
وی ادامه داد: گسترش فریضه امر به معرف در حوزه حجاب و عفاف، ترافیک، مواد مخدر، ارائه آموزشهای همگانی هشدارهای انتظامی، ارائه خدمات مضاعف در حوزه 110، گذرنامه و گواهینامه، تسهیل شرایط ترخیص خودروها و موتورهای توقیفی، توجه و احترام پلیس به افکار عمومی و تعامل با رسانه های جمعی و بهره گیری از توان این ظرفیت در افزایش احساس امنیت در بین مردم از جمله برنامه های ناجا است.
وی با بیان اینکه رسانه های نقش تاثیر گذاری در ارتقای سطح آگاهی و امنیت جامعه دارند گفت: تعامل با اصحاب رسانه یکی از برنامه های محوری نیروی انتظامی است و این تعامل با هدف امنیت و سلامت جامعه خواهد بود.
سرهنگ چگینی اضافه کرد: رسانه ها با اطلاع رسانی شفاف وهدفمند در پیشگیری جرائم و آسیب های اجتماعی وظیفه بسیار سنگینی دارند و با بازتاب مثبت اقدامات پلیس زمینه مشارکت مردم را در تامین امنیت و جامعه محوری پلیس فراهم کنند.
نظر شما