به گزارش کرد پرس، ابوبکر حسن زاده مترجم و معلم بزرگی است که آثار و تالیفات بسیاری در حوزههای حدیث، فقه و اصول، تاریخ اسلام و اندیشه اسلامی از عربی به فارسی ترجمه و منتشر کرده است. 15 کتاب ارزشمند از استاد حسن زاده منتشر شده که همگی با وسواس علمی و دینی نوشته شده و جزو اثر گذارترین کتاب ها در نوع خود بوده است.
رئیس دانشگاه کردستان در این مراسم با بیان اینکه معرفی بزرگان و نخبگان یکی از رسالت های دانشگاه است ، گفت: برگزاری این مراسمها در این راستای عمل به این رسالت است. با نگاهی به ترجمهها و تالیفات استاد ابوبکر حسن زاده پی خواهیم برد که ایشان پشتوانهای قوی برای محققان جوان است و علاوه بر جنبه علمی و آگاهی، میتواند الگویی اخلاقی برای جوانان نیز باشد.
فردین اخلاقیان تاکید کرد: استاد حسن زاده در علم و دانش و دین و مذهب میتواند تکیه گاهی محکم برای مردم باشد و ما نیز با پیروی از راه ایشان باید قدردان این تکیه گاه باشیم.
معرفی نخبهها و الگوها، ماندگاری آن ملت در جهان را رقم میزند
رئیس بنیاد نخبگان کردستان هم در این مراسم گفت: بزرگداشت و معرفی نخبهها و الگوها، میراثی گرانبها را به یادگار گذاشته و ماندگاری تمدن و جایگاه آن ملت در جهان را رقم میزند.
رحمت صادقی با بیان اینکه بزرگان و عالمان هر ملتی سرمایه و قدرت نرم آن ملت به شمار میروند، افزود: آثار نویسندگان و مترجمان و صاحبان قلم ماندگاری ملتها را رقم میزند و به همین دلیل است که در جوامع توسعه این افراد از جایگاه والایی برخوردار هستند.
وی افزود: صاحبان قلم با آثار خود، خدمتی ارزنده به جامعه و ملت رسانده و وظیفه خود را نسبت به جامعه ادا کردهاند و امیدواریم صاحبان ثروت نیز در این وادی وارد شده و در راه پاسداشت علم و فکر و فرهنگ ملت خود بکوشند.
نظر شما