به گزارش کردپرس، قانون کار به بهای رنج و خون پرداختی کارگران در طول تاریخ به دست آمده است، اما آنچه که امروزه در جوامع کارگری مشاهده می شود تعدیل این قانون به نفع کارفرمایان و کوچک شدن چتر حمایتی از سر کارگران است، با تمام این تفاسیر هر ساله 11 اردیبهشت یا اول ماه مه میلادی به نام «روز جهانی کارگر» نامگداری شده است و به این بهانه از این قشر زحمتکش نام برده شده و در برخی موارد نیز تقدیر خواهد شد.
شرکت پیمانکار نیروهای شرکتی شهرداری دهگلان نیز به مناسبت «روز جهانی کارگر» از چند تن از پاکبان های این نهاد در مراسمی تجلیل به عمل آورد این در حالی است که در روز گذشته شهرداری دهگلان، پرسنل اداری خود را به عنوان کارگران نمونه به مراسم رسمی تجلیل از کارگران نمونه شهرستان معرفی کرده بود که باعث گله مندی هایی از سوی برخی از پاکبان ها شد.
«ارسلان طهماسبی» با اذعان به برخی کم لطفی ها نسبت به پاکبان ها، از نگاه ویژه شهرداری به این قشر می گوید و بر پرداخت به موقع حقوق و اضافه کار به جهت جبران زحماتی که بر دوش آنهاست تاکید می کند.
بنا به گفته شهردار دهگلان، طبق سرانه شهری به ازای هر 1.2 هکتار یک رفتگر باید باشد که این میزان در دهگلان به علت کمبود پاکبان، یک دوم رفتگر است و می طلبد که مردم به ویژه مغازه داران در زمینه زباله و نظافت شهری رعایت بیشتری را داشته باشند.
وی از برنامه شهرداری دهگلان برای ایجاد تغییرات مثبت در شهر می گوید: برنامه شهرداری این است که برون سپاری خدمات شهری را به صورت جدی تر دنبال کنیم و بر روی نظافت محلات بیشتر کار کنیم.
به اذعان «طهماسبی» وضعیت محلات شهر دهگلان به سامان نیست لذا طرح نظافت محلات به صورت گردشی می تواند این وضعیت را بهبود ببخشد.
شهردار دهگلان با پیش کشیدن تشویق و تنبیه شرکت های پیمانکار در زمینه انجام خدمات شهری از رویکرد جدید شهرداری برای نظارت بهتر بر انجام کارها می گوید: انتظار داریم در قبال هزینه ای که انجام می دهیم وضعیت بهتری در شهر شاهد باشیم بنابراین طبق رویکرد جدید همچون تهیه فرم های ویژه، سیاست تشویق و تنبیه را در خصوص شرکت های پیمانکار لحاظ خواهیم کرد.
اما از سویی دیگر مسئول بخش خدمات شهری شهرداری دهگلان که به تازگی منصوب شده اند با طرح سوالی، عملکرد شهرداری در چند سال گذشته را به چالش می کشد.
چرا تجهیزات بخش خدمات شهری به صفر رسیده است؟
بنا به گفته «رضا امیری حسینی» شهرداری دهگلان در سال های 90-91 دارای ماشین های مکانیزه و نو آب پاش و رنگ بوده است و بخش خدمات شهری تا حدود 60 درصد تجهیز شده است اما در این چند سال چه شده است که اینک بخش خدمات شهری شهرداری دهگلان از لحاظ تجهیزات به زیر صفر رسیده است؟
وی همچنین در ادامه نقدی به عملکرد شرکت پیمانکار داشته و می گوید: چهار مسیر ورودی شهر دهگلان چند سال است که حتی جارو نشده است که جای انتقاد دارد چرا این مسیرها فراموش شده اند.
پاسخ به شائبه ای در خصوص یکی از اعضای شورای دهگلان
در حاشیه این مراسم، خبرنگار «کردپرس» در گفت و گویی کوتاه با شهردار دهگلان خواستار پاسخگویی وی به یک سوال شد.
"چرا در حالی که شهرداری دهگلان خود دارای دو ماشین جمع آوری زباله است از ماشین های حمل زباله متعلق به یک شرکت پیمانکار استفاده می کند و اجاره بالایی هم به این شرکت پرداخت می کند؟"
«ارسلان طهماسبی» در پاسخ این گونه می گوید: یکی از برنامه های شهرداری برون سپاری خدمات شهری به صورت کامل است و این امر نیز در همین راستا صورت گرفته است چرا که هزینه راننده، تعمیر و نگهداری این ماشین ها برای شهرداری بسیار بیشتر از هزینه اجاره آنهاست.
در ادامه پاسخ شهردار، ذکر این نکته لازم است که طبق شنیده ها از پرسنل شهرداری دهگلان، ماشین های حمل زباله متعلق به شرکت یکی از اعضای شورای شهر دهگلان می باشد که باعث ایجاد شائبه هایی در این زمینه شده است.
*گزارش: ظریفه احمدی
نظر شما