به گزارش کُرد پرس، اعضای کانون پیشکسوتان فوتبال کردستان در این نشست با اشاره به اینکه 4 سال و 4 ماه است رییس فعلی این هیات در راس کار است، اعلام کردند بر اساسنامه با چنین شرایطی برگزاری این انتخابات غیرقانونی است. براساس بند ۲۳ اساسنامه فدراسیون فوتبال، انتخابات هیات حداکثر باید تا ۹۰ روز پس از پایان کار رییس (چهار سال) برگزار شود اما براساس گفته اعضای کانون پیشکسوتان فوتبال کردستان، ۱۰۰ روز از دوره چهار ساله مدیریت این هیات سپری شده ولی هنوز مجمع انتخابات برگزار نشده و این موضوع برخلاف اساسنامه است.
این پیشکسوتان با بیان اینکه در حال حاضر این انتخابات تنها یک کاندیدا دارد و آن هم رییس فعلی است، معتقدند، چینش هیات های شهرستان و دیگر اعضایی که حق رای دارند به گونه ای است که هر کاندیدای دیگری هم شرکت کند بازنده خواهد بود و این انتخابات به این معنا از قبل مهندسی شده است.
آنها اعلام کردند، حتی چند نفری از اعضای مجمع هم که گمان این می رفته به رییس فعلی رای ندهند با دلایل گوناگون برکنار شده اند.
این پیشکسوتان با انتقاد شدید از مدیر کل ورزش و جوانان استان کردستان، او را به عدم عمل به وعده هایش متهم و تاکید کردند، این انتخابات در استان تنها با چشم انداز انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال در اردیبهشت ماه برگزار می شود و رییس فعلی این فدراسیون در حال چنیش رای برای آن انتخابات است.
توپ فوتبال در کردستان نمی چرخد
علی خوشنودی، از پیشکسوتان نام آشنای فوتبال کردستان در این نشست با بیان اینکه ابن ورزش از سال ۱۳۱۴ وارد استان شده است، افزود: اکنون سالهاست که چراغ این ورزش در کردستان خاموش شده و هیج پیشرفتی در آن مشاهده نمیشود.
خشنودی با بیان اینکه زمانی ۱۳ باشگاه فوتبال در استان فعالیت داشتند اما امروز این تعداد به دو تا سه باشگاه کاهش یافته است که بسیار جای نگرانی دارد و باید فکری اساسی برای آن کرد، گفت: با وجود اینکه چهار سال و حدود چهار ماه از فعالیت این هیات میگذرد اما هنوز مجمع انتخابات برگزار نشده و این موضوع قابل قبول نیست ضمن اینکه اساسنامه انتخابات هیات باید عادلانه و فراخور وضعیت استانها باشد.
این پیشکسوت فوتبال کردستان اضافه کرد: فدراسیون در بحث تایید صلاحیت رییس هیات قبلی فوتبال استان، مصلحت این ورزش را در نظر نگرفته بلکه منفعت اشخاص را مد نظر قرار داده و برخلاف اساسنامه، هیات فوتبال به میل خود عمل میکند.
خشنودی به انتخاب سرپرست هیات فوتبال استان نیز اشاره و آن را از عوامل نفوذی هیات دانست و تاکید کرد: باید برای کاندیداتوری رییس هیات، فراخوان جدید اعلام شود ضمن اینکه در صورت برگزاری مجمع انتخابات در روز دوشنبه، این کار غیر قانونی بوده و سرانجامی ندارد.
بی توجهی مسئولان به نگرانی ها
بیژن ذولفقار نسب، مربی نام آشنای فوتبال کشورمان که در حال حاضر رییس کانون پیشکسوتان فوتبال کردستان است، هم در این نشست با انتقاد شدید از وضعیت فعلی هیات فوتبال استان و تلاش برای مهندسی انتخابات، تاکید کرد: در این حوزه صرفا منفعت برخی افراد در نظر گرفته شده و فوتبال استان فدای منفعت این عده شده است.
وی با بیان اینکه این کانون با مجوز رسمی از تهران که به امضای استاندار هم رسیده است، کار خود را از یک سال قبل شروع کرده است، گفت: ما مسائل را اول با مدیرکل ورزش و جوانان مطرح کردیم، ایشان گفتند در جلسه ای با حضور آقای تاج خودشان هم این دغدغه ها تایید می کنند، اما زمانی که این جلسه با آقای تاج برگزار شد ایشان در آن جلسه طولانی فقط سکوت کردند.
وی افزود: در نهایت دستور داده شد هیاتی از تهران برای رسیدگی به امور به کردستان بیاید، اما مدیر کل جوانان عده ای افراد دست چین شده را در آن جلسه دعوت کرد که صرفا تعریف و تمجدید کرده بودند.
ذولفقار نسب ادامه داد: بعد از آن ما با فرماندار سنندج جلسه داشتیم، ایشان هم گفتند دستور رسیدگی می دهند اما کاری از پیش نرفت و نهایتا یک هفته قبل با استاندار کردستان هم جلسه ای داشتیم که آن بی نتیجه بود و در نهایت اسناد و مدارک را در اختیار سازمان بازرسی استان قرار داده ایم که امیدواریم آنها به فکر نجات این ورزش و جوانان کردستان از دست منفعت طلبان باشند.
وی نبود زمین مناسب برای انجام تمرین و مسابقات فوتبال و ضعف این ورزش در چند سال اخیر را از جمله دلیل مخالفت خود با انتخاب رییس قبلی اعلام کرد و یادآور شد: زمین چمن استادیوم ۲۲ گولان سنتدج از سال ۸۴ احداث شده اما تاکنون مسابقهای در آن برگزار نشده است.
این پیشکسوت فوتبال ایران به عدم رغبت افراد توانمند برای کاندیدا شدن در انتخابات هیات به دلیل کارشکنی و دست چین بودن اعضای هیات اشاره کرد و اظهار داشت: دغدغه ما ورزش و فوتبال است چرا که فساد تمام زوایای هیات فوتبال استان را در برگرفته و فرد کاندیدا شده شایستگی ریاست دوباره بر هیات را ندارد.
نبود برنامه برای توسعه فوتبال کردستان
دیگر پیشکسوت فوتبال کردستان هم، بیبرنامگی را از مهمترین ضعفهای هیات فوتبال کردستان عنوان کرد و گفت: رییس قبلی و کاندیدای فعلی آن، در طول مدیریت چهار ساله خود، هیچ برنامه و انگیزهای برای توسعه فوتبال استان نداشت.
عابد خورشیدی انتخابات هیات فوتبال استان را که قرار است فردا برگزار شود را مهندسی شده دانست و یادآور شد: کاندیدای معرفی شده، فاقد وجاهت و توانایی بوده و خواهان توسعه فوتبال استان نیست.
یکی دیگر از پیشکسوتان فوتبال استان سلیقهای بودن انتخاب روسای هیاتهای شهرستانها و بی توجهی به توانمندی آنان را از جمله انتقادهای خود بر اعضای هیات کنونی اعلام کرد و اظهار داشت: هیچ دلیل منطقی برای اصرار مدیرکل ورزش و جوانان کردستان و فدراسیون فوتبال مبنی بر تک کاندیدا بودن انتخابات هیات و ابقای رییس قبلی وجود ندارد.
فرهاد شریف پور ابراز امیدواری کرد کاندیدای فعلی در تصمیم خود تجدیدنظر کند و اضافه کرد: انتخاب دوباره وی به عنوان رییس هیات، جز آسیب بیشتر به فوتبال و ورزش کردستان، نتیجه دیگری در پی نخواهد داشت.
نظر شما