«حسین غلامی» در گفت وگو با خبرنگار کردپرس گفت: برنامه ها و طرح های نیمه کاره بسیاری در استان کرمانشاه از سالهای دور به جای مانده است که هر مدیری عملیاتی کردن آن را وعده می دهد ولی این وعده به مدیر دیگر می رسد.
این کارشناس مسایل شهری ادامه داد: یکی از این وعده های بسیار قدیمی، بحث انتقال مشاغل مزاحم به بیرون از شهر کرمانشاه بود.
این مدرس دانشگاه عنوان کرد: در طول یک دهه بیش از چندین نوبت استانداران و شهرداران کرمانشاه از تعیین جای مناسبت برای اسکان مشاغل مزاحم خبر داده اند ولی هرگز این وعده عملی نشد.
غلامی با تاکید بر اینکه ماندگار شدن مشاغل مزاحم و آلوده در قلب شهر عواقب بسیاری به دنبال دارد، افزود: این مشاغل جدای از اینکه چهره زشتی به شهر کرمانشاه می بخشند، سبب بیماری های جسمی و روحی نیز برای شهروندان می شوند.
این مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه مدیران استان نباید وعده های غیرممکن را به مردم بدهند، عنوان کرد: دادن وعده و عمل نشدن به آن باعث سلب اعتماد مردم به مسئولان و ادارات می شود و هم اکنون این نوع نگاه در کرمانشاه حاکم است.
این کارشناس مسایل شهری ادامه داد: در شهرک های حاشیه ای شهر کرمانشاه به مانند شهرک دولت آباد، سجادیه، جعفرآباد و... شاهد مشاغل مزاحم و آلوده هستیم که تقریبا یک دهه پیش هم شهرداری و هم استانداری وعده انتقال یک ماهه آنها را به خارج از شهر دادند که هنوز آن ماه موعود نرسیده است.
غلامی تبدیل این شهرک ها به دپوی ضایعات آهن، پلاستیک، نان خشکه و... را باعث شیوع بیماری های مسری و عفونی عنوان کرد و گفت: مسئولان که خود به عینه می دادند نمی توانند کاری مثل انتقال این مشاغل را به بیرون از شهر انجام دهند؛ لطفا به مردم و جامعه وعده ندهند.
این مدرس دانشگاه عنوان کرد: با وجود این همه مشکلات شهری در کرمانشاه، هنوز بسیار زود بود که کرمانشاه را کلانشهر خطاب کنیم.
نظر شما