به گزارش خبرگزاری کردپرس، در آستانه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ضرورت دارد رقابتهای سالم انتخاباتی مورد توجه جدی ستادهای انتخاباتی قرارگیرد. چرا که خشونتهای کلامی و تهمتهای سیاسی در فضای مجازی، مصداق بداخلاقیهای انتخاباتی و افول تربیت سیاسی است که ممکن است اعتماد مردم را خدشهدار کرده و بر چهره دمکراسی واقعی و مردم سالاری چنگ، بزند.
متاسفانه این روزها هجمههای تند و سخنان سخیف لیدرهای سیاسی و رسانهای برخی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در فضای مجازی شروع شده و بی رحمانه، همدیگر را چپ و راست می کنند و با این موضع گیریهای مُضحک و ادبیات چاله میدانی، ادب دولت خیالی خود را انعکاس میدهند و البته کُنش و روش آنان بیانگر این واقعیت است که از حدیث علی(ع) "...دنیا نزد من از آب بینی بزغالهای بی ارزشتر است" ترجمانی دیگر دارند.
تنها دقایقی پس از اعلام فهرست ۶ نفره تایید صلاحیت شده نامزدهای انتخابات، تهمتها و بداخلاقی های تشنگان قدرت، در فضای مجازی به طور گسترده منتشر شد و مرزهای اخلاقی را جابجا کرد.حتی سیاسیون هم مَشرَب، آبروی رقبای خود را در فضای مجازی هدف قرار دادند تا به زعم خود، مردم را تحت تاثیر قرار داده و به اهداف قدرت طلبی خود نایل آیند.
این بداخلاقیها در ایام تبلیغات ۶ نامزد انتخابات ریاست جمهوری، با شدت بیشتری به چشم می خورد و متاسفانه، هواداران طیفهای مختلف سیاسی، سایه یکدیگر را با تیر می زنند.برخی فیلمهای قدیمی را منتشر می کنند، بعضی خبرها و سخنان سالها پیش نامزدها را بی محابا و مغرضانه نقد کرده و شخصیت رقبا را سلاخی می کنند.
لیدرهای سیاسی و رسانهای نامزدهای این دوره از انتخابات ریاست جمهوری باید بدانند که؛ مردم رنج کشیده در انتخابات فرارو، برای نیل به شرایط مطلوب اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، به دنبال روزنههای امید هستند نه بلبشوهای مخرب دلالان انتخاباتی! از سوی دیگر فهم سیاسی و درک اجتماعی جوانان و حتی مردم کف خیابان، نسبت به گذشته رشد چشمگیری داشته و اجازه نمی دهند کسی برای رسیدن به اهداف منفعتطلبانه خود، انتخاب واقعی آنان را به انحراف بکشاند و مردم را وجه المصالحهی مطامع سیاسی و حزبی خود قرار دهد.
دریک کلام به ابن الوقتهای فرصت طلب که در هر دورهای در تنور داغ انتخابات، نان سهمطلبی خود را می پزند باید گفت؛
صدا،
دوربین،
حرکت!
بازهم فیلم بازی کنید!
اما این رَه که می روید به ترکستان است.
نظر شما