بهگزارش کردپرس، مرتضی صفری اظهار کرد: ایجاد یادمانهای شهدا در استان نیز میتواند از جمله اقدامات برای شناساندن شهدا و نیز توسعه گردشگری دفاع مقدس در استان باشد همچنان که یادمان شهید خالد حیدری امروزه به یکی از ظرفیتهای فرهنگی دفاع مقدس در مهاباد تبدیل شده است.
او تصریح کرد: برگزاری جشنوارههای مشترک فرهنگی و رسانهای از جمله جشنواره ابوذر نیز از جمله اقدامات تبلیغی برای شناساندن هر چه بیشتر ظرفیتهای گردشگری دفاع مقدس میتواند باشد.
عزتالله ابراهیمی، مسئول اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه شهدای آذربایجان غربی نیز در دیدار با مدیر کل میراث فرهنگی آذربایجان غربی گفت: این استان جزو پنج استان برتر کشور در حوزه راهیان نور است و آذربایجان غربی ظرفیتهای بالایی در حوزه گردشگری دفاع مقدس دارد که این ظرفیتها در کمتر جایی پیدا میشود.
او تصریح کرد: یادمانهای شهدای شیمیایی و شهدای دارساوین و بلفت سردشت، یادمان شهید امینی مهاباد، یادمان شهید بروجردی نقده، یادمان شهید ناصر کاظمی و شهدای تمرچین در پیرانشهر از جمله یادمانهای مهم دوران دفاع مقدس در آذربایجانغربی محسوب میشود که سالانه پذیرای زائران کثیری از اقصی نقاط کشور هستند که با حضور در این مکانها حال و هوای خاصی پیدا میکنند.
او با بیان اینکه برنامههای متعدد فرهنگی، هنری و بصیرتی برای زائران راهیان نور در استان اجرا میشود که رزمایش رزمی و بصیرتی علمداران ولایت مهمترین آنها است، گفت: سال گذشته به مدت ۴۱ شب شاهد اجرای این برنامه در موضوعات ۱۲گانه اعم از دفاع مقدس و گروههای سلفی و تکفیری و سایر بخشها بودیم.
معاون گردشگری و اردویی و راهیان نور سپاه شهدای آذربایجان غربی ضمن اشاره به اینکه فراهم کردن زیرساختهای راهیان نور یکی از دغدغههای جدی است، گفت: در این راستا نیز میتوان همکاریهای خوبی با ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان داشت.
به گزارش کردپرس، روستایی ڕهشه ههرمێ(رشه هرمه) روستایی است دوردست، نزدیکیهای مرز ایران و عراق در استان آذربایجان غربی که روز هفتم تیر 1366، پس از شهر سردشت توسط رژیم بعث عراق بمباران شیمیایی شد ولی در طول ٣٧ سال گذشته، کمتر از آن نام برده شده است.
نظر شما