به گزارش کردپرس، عباس خطیبی در جلسه بررسی شبکه راهآهن استان که با حضور استاندار آذربایجانغربی و مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانغربی و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی در فرمانداری شهرستان میاندوآب برگزار شد، گفت: مسائل و نواقص ایستگاههای راهآهن ارومیه، نقده، مهاباد و میاندوآب با نظارت مستقیم کارشناسان فنی حوزه راهآهن رفع میشود.
او در خصوص لزوم توسعه شبکه ریلی با رویکرد استفاده از ظرفیتهای باری تصریح کرد: بررسی مشکلات ایستگاههای راهآهن با نگاه ویژه و پیگیریهای استاندار در دستور کار قرار گرفته است.
عضو هیات مدیره و معاونت ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و شرکت ساخت و توسعه کشور گفت: راهاندازی حملونقل باری در ایستگاههای راهآهن نقده و اروميه تا پایان سال تکمیل و پیمانکاران طرح نیز در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشند.
استاندار آذربایجانغربی به همراه عضو هيئت مديره و معاون ساخت و توسعه راهآهن شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور و مدیرکل راه و شهرسازی آذربايجانغربی از ایستگاههای راهآهن نقده، مهاباد و میاندوآب بازدید کردند.
گفتنی است؛ استان آذربایجان غربی در بخش حمل و نقل هوایی با داشتن ۳ فرودگاه و در بخش حمل و نقل ریلی با توجه به مرزهای بین المللی که استان دارد، باید بهره وری اقتصادی از این زیرساخت ها داشته باشد اما متاسفانه هنوز برای تامین و انتقال کالاهای اساسی از کامیون استفاده می کند.
در نبود اداره کل راه آهن در استان آذربایجان غربی بیش از 80 درصد در آمد حاصل از حمل بار و مسافربری متعلق به آذربایجان غربی به سمت آذربایجان شرقی سوق داده میشود و حتی یک ریال آن به این استان تخصیص داده نمیشود.
ایستگاه راه آهن ارومیه هم از ۴ سال پیش افتتاح شده ولی تاکنون از ظرفیت باری و مسافری آن هیچ استفاده ای نشده است. در واقع پروژه راه آهن مراغه به ارومیه سال ٩٢ به مهاباد رسید و در دولت دهم با حضور رییس جمهوری وقت، ١٥ اردیبهشت ماه همان سال در قالب طرح های مهر ماندگار به بهره برداری رسید ولی با وجود دمین سوت قطار و اتصال مهاباد به شبکه سراسری حمل و نقل ریلی، ایستگاه راه آهن آن نزدیک یک دهه است در انتظار تکمیل شدن و ساماندهی است!
وزیر راه و شهرسازی وقت؛ «پافشاری مسئولین در(سال۱۳۹۲) را جهت افتتاح زودهنگام، پروژه ایستگاه مهاباد بصورت ناقص» را دلیل وضعیت نامناسب این ایستگاه دانسته بود.
در کردپرس بیشتر بخوانید؛
ایستگاه راه آهن مهاباد همچنان درگیر وعده های وزارت راه و شهرسازی
ایستگاه راه آهن ارومیه ۴ سال بعد از افتتاح بی بهره مانده است
٨٠ درصد درآمد راه آهن تبریز از طریق آذربایجان غربی تامین میشود!
نظر شما