به گزارش کردپرس؛ "هوشنگ بازوند" در نشست شوراي معاونين، مديران دفاتر و مشاورين استاندار كه در محل سالن شهداي دولت استانداري برگزار شد، اظهار داشت: توفيق و پيشرفت در جامعه ماحصل يك كار تيمي و گروهي است كه همه در آن دخيل هستند و توسعه در سايه همكاري و انجام يك كار تيمي محقق مي شود كه خوشبختانه در حال حاضر همدلي و همراهي مطلوبي براي تداوم مسير شكوفايي و بالندگي استان وجود دارد.
وي افزود: برنامه هاي در نظر گرفته شده براي اجراي پتروشيمي و پالايشگاه در غرب استان و صنايع پايين دست در شرق و اورامانات، خبرهاي اميدوار كننده و نويد بسيار خوبي براي رونق اقتصادي و اشتغالزايي در استان است و و به يقين آينده اين ديار بسيار متفاوت و با تحول گسترده همراه خواهد بود.
استاندار كرمانشاه؛ كاهش نرخ بيكاري در استان را نتيجه تلاش، پيگيري و انسجام مديريتي برشمرد و بيان داشت: عليرغم شرايط سخت اقتصادي، وجود بيماري كرونا و تحريم هاي ظالمانه نه تنها در استان با افزايش روند بيكاري روبرو نبوديم بلكه كاهش بيكاري را نيز داشته ايم كه اين مهم در سايه همدلي و كار تيمي در استان محقق شده است.
مقام عالي استان با بيان اينكه بيش از يك سال است كه با بيماري كرونا روبرو هستيم، تصريح كرد: خوشبختانه در جلسه كارگروه مقابله با كرونا استان، مصوبات خوب و اثربخشي براي مبارزه با اين بيماري و همچنين مقابله با خسارت هاي اقتصادي ناشي از آن به تصويب رسيد و همواره اعلام كرديم
استاندار كرمانشاه گفت: رعايت پروتكل هاي بهداشتي مانند خط دفاع يك تيم فوتبال است چنانچه يك تيم فوتبال از دفاع خوبي برخوردار نباشد تيم مقابل سعي مي كند از همان نقطه به اين تيم ضربه وارد كند، لذا اگر فردي هم پروتكل هاي بهداشتي را به صورت دقيق رعايت نكند بيماري كرونا در بدن اين فرد قابل سرايت خواهد بود لذا همه بايد تلاش كنيم كه پروتكل ها و شيوه هاي بهداشتي را با جديت تمام رعايت كنيم.
بازوند ادامه داد: برآورد خسارت هاي اقتصادي ناشي از بيماري كرونا حدود 8 هزار ميليارد تومان است كه هر چند كه با برآوردها فاصله دارد اما جبران اين ميزان خسارت نيز نيازمند تلاش بيشتر است.
استاندار كرمانشاه در ادامه سخنان خود با اشاره به پيگيري هاي صورت گرفته براي احقاق حق كرمانشاه به منظور جبران توسعه نيافتگي تجميع شده از گذشته، اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به پيگيري ها و تعاملات صورت گرفته در استان با مجموعه دولت در حال حاضر يك اجماع بسيار خوبي در هئيت دولت براي كمك به استان به منظور جبران توسعه نيافتگي كرمانشاه شكل گرفته كه همه بايد تلاش كنيم از اين اجماع و فرصت براي توسعه استان استفاده كنيم و اين اجماع حق مردم كرمانشاه است.
بازوند به اقدامات در حال انجام براي اجرايي شدن چند پتروشيمي و صنايع پايين دستي اين صنعت در استان گفت: بدون شك با توجه به اجرايي شدن پتروشيمي اسلام آباد غرب و همچنين اجراي يك پتروشيمي ديگر در منطقه غربي استان و آغاز عمليات اجرايي پترو پالايش آناهيتا، كرمانشاه در آينده به قطب پتروشيمي كشور تبديل خواهد شد و اين يك نويد بسيار خوبي براي رونق اقتصادي و اشتغالزايي در استان است.
وي بر ارائه آموزش هاي مرتبط با صنعت پتروشيمي موازي با اجرايي چندين طرح عظيم اين صنعت در استان تاكيد كرد.
مقام عالي استان احداث پتروشيمي و پالايشگاه گازي در منطقه غربي استان(شهرستان گيلانغرب يا شهرستان سرپل ذهاب) را منوط به نتيجه كارشناسي اساتيد مجرب و ذيربط در دانشگاه شهيد بهشتي عنوان كرد.
وي بيان داشت: سرمايه گذاري وزارت نفت در حوزه نفت و گاز در مناطق غربي استان حدود 50 هزار ميليارد تومان خواهد بود كه با اجراي آن 100 هزار شغل در استان ايجاد خواهد شد.
استاندار كرمانشاه گفت: همچنين مصوبات لازم براي سرمايه گذاري 400 ميليون دلاري صنايع پايين دستي صنعت پتروشيمي در شهرستان كنگاور، روانسر و سنقر و كليايي توسط هلدينگ خليج فارس اخذ شده است كه فرمانداران كنگاور و روانسر بايد به سرعت در راستاي مشخص شدن و واگذاري زمين مورد نياز براي اجراي اين طرح ها اقدام كنند و اين طرح در شهرستان سنقر و كليايي آغاز شده است.
وي در پايان سخنان خود بيان داشت: با توجه به اجراي اين پروژه ها كه بسيار عظيم و اثر بخش هستند، آينده استان بسيار متفاوت و با تحول گسترده همراه خواهد بود.
نظر شما