به گزارش کردپرس به نقل از روابط عمومی فرمانداری سقز؛ در این گردهمایی، عضو شورای اسلامی روستاهای بخش زیویه سقز با اشاره به نقش شورا در آبادانی روستا و ارتباط با روستائیان، اظهار کرد: مردم به شوراها باور دارند.
احمد لگزی، بخشداران شهرستان سقز را افرادی دلسوز و خادم و از تلاش های آنان و مسئولان دستگاه هایی خدمات رسان و مرتبط با امور روستایی، تقدیر کرد.
وی با اشاره به کمبود اعتبارات، عنوان کرد در سال گذشته 72 طرح با هزینه 6 میلیارد و 600 ملیون ریال از محل اعتبارات دولتی و با هیاری مردم اجرا شد.
لگزی به خاطر تخصیص اعتبار به روستاهایی که فاقد دهیاری هستند از دولت تدبیر و امید و مسئولان شهرستان تشکر کرد.
اجرای مجتمع های آبرسانی، بازنگری نقشه طرح هادی روستاها، دعوت از شوراهای بخش برای جلسات مرتبط با امر روستا، در نظر گرفتن حق جلسه برای اعضای شورای اسلامی روستا و اجرای روکش آسفالت مسیر کلتپه کوپه قران از دیگر مواردی بود که توسط لگزی بیان شد.
شورا، مجلس محلی است
عضو شورای اسلامی روستاهای بخش امام هم با بیان اینکه شوراها، به عنوان مجلس محلی محسوب می شوند اظهار کرد: این نهاد مردمی نقش مهمی در تصمیم گیری و تصمیم سازی برعهده دارد.
انور گلالی، با بیان اینکه بخش امام از سال 92 با انتزاع از بخش زیویه ایجاد شد گفت: در این مدت 22 میلیارد ریال طرح در راستای آبادنی این منطقه توسط دولت و با همیاری مردم اجرا شده است.
وی از تصمیم فرماندار سقز مبنی بر دعوت از اعضای شوراهای اسلامی بخش در جلسات شورای برنامه ریزی شهرستان تشکر کرد.
گلالی با بیان اینکه اقدام مهم کلنگ زنی آسفالت 42 کلیومتر راه روستایی انجام شده ولی پیمانکاران آغاز به کار نکرده اند خواستار تسریع در آغاز عملیات آسفالت مسیرهای مشخص شده شد.
این عضو شورای اسلامی روستا در ادامه خواستار بیمه نمودن اعضای شورای روستا از محل بیمه عشایر روستایی با هزینه دولت شد.
مسئولان تعامل بیشتری اعضای شوراهای اسلامی روستا داشته باشند
عضو شورای اسلامی روستاهای بخش سرشیو هم خواستار تعامل بیشتر مسئولان شهرستان با اعضای شوراهای اسلامی روستا شد.
صلاح سیار بر توجه بیشتر بیمه محصولات کشاورزان در زمینه پرداخت خسارت، رفع مشکل رودخانه جوشن و اجرای سپتیک فاضلاب روستاها از جمله روستای گوره قلعه تاکید کرد.
عضو شورای اسلامی روستاهای بخش مرکزی هم بر برگزاری کلاس های آموزشی ویژه شوراهای اسلامی پیرامون آشنایی با قوانین و مقررات و تعیین حق جلسه اعضای شورای اسلامی روستا تاکید کرد.
علی محمدنژاد تصریح کرد: بهترین تقدیر برای شوراهای اسلامی روستا، نتیجه دادن پیگیری آنان جهت آبادانی و توسعه روستاست.
در پرداخت تسهیلات اشتغال زای بخش کشاورزی تسریع شود
وی خواستار آسفالت جاده های روستایی با کمتر از 500 متر، تسریع در پرداخت اعتبارات و تسهیلات اشتغال زای بخش کشاورزی، بازنگری در واگذاری کارت های مرزنشینی و دعوت از اعضای شورای بخش در زمان بازدید از مراکز از جمله فوریت های پزشکی و مراکز درمانی مستقر در بخش و...شد.
افشین عزیزی، رئیس شورای اسلامی شهرستان سقز هم بر ضرورت برگزاری نشست های ماهیانه یا فصلی شوراهای بخش و بر تکریم اعضای شوراهای اسلامی روستا تاکید کرد.
گردهمایی اعضای شوراهای اسلامی روستا، اجتماعی مبارک و عظیم است
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی هم این گردهمایی را اجتماعی باشکوه وعظیم و مبارک توصیف و بیان کرد:در سطح استان چنین برنامه ای برای تقدیر از اعضای شوراهای اسلامی روستا همزمان با روز شورا برگزار نشده است.
محسن بیگلری از پیگری های فرماندار سقز در راستای توسعه و آبادانی روستاها و اخلاق مداری وی تقدیر و تشکر کرد.
بیگلری با بیان اینکه در زمینه توسعه اشتغال روستا و شناسایی ظرفیت های لازم برای توسعه اشتغال روستایی کم کاری شده است خواستار تلاش برای برگزاری همایش های کارآفرین روستایی و سرمایه گذاری در زمینه اشتغال در روستاها شد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در سال های اخیر در زمینه آسفالت راه روستایی گفت: 307 کیلومتر راه روستایی هم برای آسفالت به پیمانکار واگذار شده است.
او تصریح کرد: شوراهای اسلامی بخش های چهارگانه شهرستان سقز بهترین شوراهای اسلامی بخش کشور هستند.
وی عنوان کرد: باید ادارات مرتبط با بحث شن و ماسه با پیمانکاران راه روستایی که در زمینه عمران و آبادانی روستا خدمات ارائه می دهند همکاری کنند نه اینکه برای آنان سد و مانع درست کنند.
وجود شورا در ایران از نشانه های تعمیق جایگاه مردم است
فرماندار سقز هم، نهم ارديبهشت را سالروز رويدادي ارزشمند در راستاي اجراي اصل 100 الي 106 قانون اساسي برشمرد و افزود: جایگاه شورا در ایران نشان از تعميق جایگاه مردم در مشارکت برای ساخت آینده ای بهتر است
علی اکبر ورمقانی، اضافه کرد: اعضای این نهاد نقش به سزایی در پیشبرد اهداف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برعهده داشته و همواره با تعامل، پیگیری و تدبیر گام های ارزشمندی برداشته اند.
وی اذعان داشت با وجود کمبود اعتبارات، خدمات مناسبی در سطح روستاها با همراهی و همدلی اعضای شورای اسلامی روستاها با دهیاران، بخشداران و نمایندگان ادارات انجام شده است.
معاون استاندار، از شوراهای بخش خواست تا برنامه ها و طرح های مورد نیاز برای اجرا در روستاها را به تفکیک و بر اساس اولویت به فرمانداری جهت طرح در شورای برنامه ریزی ارائه کنند.
وی بابیان اینکه در هفته آینده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان به سقز سفر خواهند کرد گفت: این سفر در راستای بررسی طرح های اشتغال زا و دارای توجیه اقتصادی برای تخصیص اعتبار است.
به سرمایه گذاری در پروژه های اشتغال زای روستایی توجه شود
نماینده عالی دولت در شهرستان سقز بر پیگیری و شناسایی ظرفیت های اشتغال زا برای سرمایه گذاری در پروژه های اشتغال زا در روستاها تاکید کرد.
ورمقانی اظهار کرد: در زمینه گازرسانی به روستاها و آسفالت راه روستایی و حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای خدمات مناسبی در شهرستان سقز انجام شده است.
وی اعلام کرد: تخصیص اعتبار برای روستای میرده به دلیل زیر آب رفتن و قرار گرفتن بخشی از آن به واسطه اجرای سد چراغ ویس در دستور کار امور آب قرار دارد.
وی خواستار بازنگری در طرح های هادی روستایی، بررسی مسایل و مشکلات چرای دام، انجام کشت های مکانیزه و صنایع تبدیلی در سطح روستاها و بررسی ساخت وساز و رفع موانع و مشکلات توسط دهیاران و بامشارکت شوراهای اسلامی روستاها شد.
فرماندارسقز ادامه داد:افزایش تخصیص آب از سدهای چراغ ویس و لگزی برای آبیاری زمین های کشاورزی پایین سد چراغ ویس و بالا دست دشت لگزی به جد در حال پیگیری است.
وی تلاش برای رفع مشکل کم آبی روستاها را از دغدغه ای اصلی برشمرد و گفت:برای رفع مشکل کم آبی و تامین آب پایدار روستا باید به سمت ساخت مجتمع آبرسانی و استفاده از آب سدها، حرکت کرد که ساخت مجتمع های کوچه طلا و باغلوجه در دستور کار قرار دارد.
در ادامه این گردهمایی از اعضای شورای اسلامی روستاهای بخش های چهارگانه و رئیس شورای اسلامی شهرستان با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.
نظر شما