به گزارش خبرگزاری کردپرس، دکتر غلامرضاغفاری که خود از شاگردان دکتر عبداللهی در رشتهی جامعهشناسی بوده است، عنوان کرد: اینکه به تعریف دورکهیم، جامعه شناسی باید دردی را از جامعه دوا کند، مورد اعتقاد راسخ دکتر عبداللهی بود.
او گفت: عبداللهی بر این باور بود که ما جامعهشناسان جامعهی ایران و جامعهی ایلام را باید بسازیم، مسائل اجتماعی را رصد کنیم و برای برطرف کردن آسیبها راه حل ارائه نماییم و در این راه دکتر عبداللهی نسبت به تقویت سرمایههای اجتماعی و فرهنگی و انسانی اهتمام ویژهای داشت.
وی با بیان اینکه اساتید دانشگاهی باید دغدغهی مسائل اجتماعی و جامعه را داشته باشند، گفت: دانشگاه نمیتواند در جامعه مؤثر باشد مگر اینکه اساتید و هیئت علمی آن، افرادی مؤثر باشند؛ عالمانی که هم بتوانند نسل بعدی خود را قوی بار بیاورند و هم در عرصهی عمل و اجرا بتوانند در حل مسائل و مشکلات کشور اثرگذار باشند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، دکتر عبداللهی را استاد بینش و روش خواند و افزود: درسی که امروز از کار و زندگی عبداللهی باید بگیریم این است که باید بدانیم که او در تمام دورهی خود جنگید، فرد آرامی نبود، با عقلانیت و اعتدال عمل کرد و فعالیتش به ثمر نشست.
انصاری به تأثیر این دانشمند ایلامی در پویایی و بالندگی انجمن جامعه شناسی ایران اشاره کرد و گفت: دکتر عبداللهی به خاطر روحیهای که داشت توانست عالمان اجتماعی را در کنار هم جمع و یکدل کند و انجمن جامعهشناسی ایران را در صدر محافل علمی کشور قرار دهد.
نظر شما