به گزارش خبرگزاری کردپرس، دکتر سلام امینی در کاربرگ سؤال از وزیر آورده است: ایران کشوری فلاتی است و سه چهارم آن خشک یا نیمه خشک است و با این شرایط همان بارشهای اندک سالانه به دلیل نبود ساز و کار مناسب برای مهار آبهای مرزی مانند احداث سد ذخیرهای به صورت آب روان از کشور خارج میشوند.
وی گفته است: در استان ایلام سالانه یک و نیم میلیارد متر مکعب آب از استان خارج میشود و احداث سدهای چنگوله، گاومی، گدارخوش و غیره به بهانهی انجام مطالعات به تأخیر انداخته میشود.
امینی به حوزهی سدهای داخلی نیز اشاره کرده و گفته است: احداث سدهای داخلی چناره و جزمان نیز که با معیشت مردم منطقه مربوط است با وجود احساس ضرورتش، در دولتهای گذشته و حال مرتب به تأخیر میافتند.
نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی از وزیر نیرو پرسیده است: چرا وزارت نیرو برای مهار آبهای مرزی برنامه ندارد؟ چرا وزارت نیرو ساخت سدهای مناطق مختلف ایلام را مرتب به تأخیر میاندازد و چرا ساخت سدهای چناره و جزمان در شهرستان چرداول و بخش هلیلان استارت نمیخورند؟
به گزارش کردپرس، پروژهی مهار آبهای مرزی استان ایلام از دوران قبل از انقلاب تا کنون چندین مرحله مطالعه شده است و هر بار اجرایی شدن آن به دلایلی به تعویق افتاده است.
نظر شما