«حاج حسن صناعتی» روز یک شنبه (30 اردیبهشت ماه) در گفت وگو با خبرنگار کردپرس، گفت: در هفته های اخیر افرادی با عنوانهای جعلی شرکت، موسسات خیریه و...به تعدادی از مغازه های لوازم خانگی و خواربارفروشی مراجعه کرده اند و با شگردهای جدید اقدام به کلاهبرداری کرده اند که پرونده های این کلاهبری در دادگاه در جریان است.
وی افزود: این افراد به صورت تلفنی یا با حضور در مغازه ها، سفارش خرید اجناسی را می دهند و سپس به بهانه پرداخت پول اجناس خریداری شده به فروشنده یک کد پنج رقمی می دهند و از وی درخواست می کنند به یک دستگاه خودپرداز مراجعه کرده و با استفاده از کارت شخصی خود این رمز پنج رقمی را وارد و سپس گزینه انتقال به کارت عضو شتاب را انتخاب کنند.
صناعتی تصریح کرد:وقتی فروشنده این مراحل را انجام می دهد به صورت سیستماتیک حساب وی خالی می شود. به همین دلیل فروشندگان و صاحبان مغازه ها باید از وارد نمودن رمز اعلامی از سوی سفارش دهنده جهت واریز و پرداخت ارزش کالای مزبور خودداری کنند.
رئیس اتاق اصناف تصریح کرد: این افراد گاها از طریق تماس تلفنی اقدام به خرید می کنند که بعد از تماس خاموش می شود و با پیگیریهایی که انجام دادیم آشکار شده این شماره تلفنها به نام کسی ثبت نشده اند.
در همین ارتباط «محمد» از فروشندگان لوازم خانگی به خبرنگار کردپرس گفت: چند روز قبل فردی با نام جعلی دکتر .... با بنده تماس گرفت و خواست چند دستگاه یخچال را به هدف اهداء به نیازمندان به یکی از مراکز درمانی شهرستان که وی در آن شاغل است ارسال کنم.
وی افزود: این فرد سپس جهت واریز ارزش کالاهای مورد نظر از من خواست شماره کارت اعتباری خودم را بفرستم. بعد گفت چون برای یک اداره خرید می کند لازم است من به یک خودپرداز بروم و یک کد پنج رقمی را وارد کنم و سپس گزینه انتقال به کارت را انتخاب کنم.
محمد در پایان گفت: از آنجا که قبلا چیزهایی در خصوص این شگرد کلاهبرداری در تلگرام خوانده بودم از وارد کردن این کد پنج رقمی به بهانه خراب بودن دستگاه خودپرداز خودداری کردم و این مورد را به 110 گزارش دادم.
نظر شما