زنان هنوز به جایگاه خویش در توسعه نرسیده‌اند

سرویس ایلام - مدیر کل بهزیستی استان ایلام در جشنواره «دختران، حمایت‌های روانی، اجتماعی، توسعه پایدار» عنوان کرد: زنان هنوز به جایگاه و نقشی که باید در توسعه داشته باشند نرسیده‌اند.

به گزارش کردپرس، زهرا همتی گفت: نقش‌آفرینی واقعی زنان در توسعه، مستلزم اصلاح برخی ساختارها و نگاه‌ها است.

او هدف دولت تدبیر و امید ارتقا سلامت روانی و اجتماعی دختران جامعه دانست و اظهار داشت: دختران اصلی ترین عضو جامعه بوده که سلامت کانون خانواده را به عنوان مهم‌ترین نهاد جامعه تامین می کنند.

همتی با بیان این که اگر چه با پیشرفت جوامع تغییرهای گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف از جمله آموزشی و فرهنگی دختران ایجاد شده ولی این افراد هنوز به جایگاه و نقشی که باید در توسعه داشته باشند نرسیده‌اند، تصریح کرد: بخشی از علت این مساله ساختارهای جامعه و بخشی هم رسالت مسئولان کشور است؛ مسئولان و جامعه باید دختران و زنان جامعه و توانمندی‌های آنها را باور داشته باشند.

مدیر کل بهزیستی استان ایلام بر ضرورت ارایه مهارت‌های زندگی نظیر کنترل خشم، برخورد مناسب، قدرت تاب آوری، مهارت حل مساله و غیره از سوی خانواده ها به فرزندان بویژه دختران تاکید کرد و گفت: دختر و زن زیربنای هر خانواده هستند چرا که نقش مهمی در تربین نسل آینده جامعه دارند.

همتی وجود مدیران زن در جامعه امروز را بیانگر توانمندی‌های این قشر دانست و گفت: زنان در نخستین گام باید ابتدا توانمندی‌های خود را شکوفا کرده و سپس آنرا مطالبه کنند.

هر دختر بازمانده از تحصیل یک فرصت اجتماعی از دست رفته است

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نیز در این جشنواره اعلام کرد: 10 هزار کودک بی سرپرست در مراکز شبانه روزی این سازمان نگهداری شده که پنج هزار نفر از آنان دختر هستند.

حبیب الله مسعودی فرید افزود: این کودکان تا 18 سالگی در 650 مرکز شبانه روزی فرزندان بی سرپرست این سازمان در سراسر کشور نگهداری شده و مورد حمایت قرار می گیرند.

وی ادامه داد: ساکنان این مراکز کودکان شیرخوار تا 18سال بوده که به دلائل مختلف فوت یا طلاق والدین، سر راهی بودن، بد سرپرستی و غیره به این سازمان ارجاع شده اند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان این که هر دختر بازمانده از تحصیل یک فرصت اجتماعی از دست رفته است ادامه داد: تک تک دختران جامعه دارای اهمیت بوده و برنامه ریزان کشور باید به این مهم توجه کنند.
مسعودی فرید گفت: اگرچه سلامت اجتماعی دختران در اولویت قرار داشته ولی در کنار آن باید توانمندی این قشر نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به مناطق حاشیه شهرها و آسیب خیز بودن این مراکز افزود: دخترانی که در این مناطق سکونت داشته باید مورد حمایت و توجه جدی مستمر قرار گیرند.

وی توجه به دختران را از این جهت که مادران آینده بوده و فرزندان نسل های بعدی را تربیت می کنند مهم و اساسی دانست چراکه دختران امروز ارزش های یک جامعه را به آیندگان جامعه منتقل می کنند.

کد خبر 63186

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha