به گزارش خبرگزاری کردپرس، به نقل از خانه ملت، دکتر سلام امینی عنوان کرد: پیشتر در منطقه مهران بازارچه مرزی وجود داشته و سپس تبدیل به منطقه ویژه شده؛ بنابراین زیرساخت ها برای ایجاد منطقه آزاد مهران، فراهم تر از سایر نقاط است.
او با بیان این که آب مناسب در منطقه مهران وجود دارد، ادامه داد: روی روشنایی، برق و راه های مواصلاتی شهرستان مهران کار شده است و تا حدودی زیرساخت های فیبر نوری در منطقه فراهم شده است و دستگاه های مرتبط آمادگی دارند که اقدامات لازم و اولیه را در این خصوص انجام دهند.
نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: از هم اکنون منطقه آزاد مهران در انتظار سرمایه گذار است و به مبالغ زیادی سرمایه گذاری برای توسعه نیاز دارد.
پس از سقوط صدام بازارچه مرزی مهران فعال شد
او با اشاره به تصویب کلیات و جزییات لایحه ایجاد 8 منطقه آزاد در مجلس، گفت: مهران 4 بار بین ایران و عراق دست به دست گشت و همتی که مردم استان ایلام به ویژه شهرستان مهران در دوران دفاع مقدس از خود نشان دادند این شهر را به ایران بازگرداند.
امینی با اشاره به این که پس از سقوط صدام نخستین کاری که صورت گرفت ایجاد بازارچه مرزی در مهران بود، ادامه داد: حدود سال 81 بازارچه مرزی مهران فعال شد و در سال 91 برای ارتقاء مهران به منطقه ویژه اقتصادی، مصوبه لازم اخذ و مهران تبدیل به منطقه ویژه شد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، افزود: در سال 94 بحث ایجاد گمرک در استان ایلام مطرح شد که شهرستان مهران گمرک این استان شد.
وی ادامه داد: در همین سال بحث ایجاد منطقه آزاد مهران به همراه سایر مناطق هشتگانه کشور به علاوه 12 منطقه ویژه در مجلس نهم مطرح و رد شد، اما از دو سال پیش دولت مجددا به مجلس لایحه ارسال کرد که در کمیسیون ها بررسی و پس از رد دو فوریت و تایید یک فوریت به کمیسیون اقتصادی ارجاع و سپس در صحن علنی تصویب شد.
امینی تأکید کرد: با توجه به اینکه در گذشته در منطقه مهران بازارچه مرزی وجود داشته و سپس تبدیل به منطقه ویژه شده و گمرک در این شهرستان فعال است زیرساخت ها برای ایجاد منطقه آزاد مهران فراهم تر از سایر نقاط است.
نظر شما