بازی شورای قروه با شهرک تعمیرکاران/ابهام در تخصیص بودجه

سرویس کردستان- شهرک تعمیرکاران قروه در حالی برای اعتبار مسیر دسترسی مانده که اسیر بازی تبلیغاتی شورای شهر شده و حتی نامی از آن در بودجه شهرداری نیامده است!

به گزارش خبرنگار کردپرس، شهرک تعمیرکاران قروه که توسط خود صنوف آلاینده ساخته شده در حالی رو به اتمام می رود که جاده دسترسی به شهرک نیازمند بودجه برای آماده سازی است. مسیری که یکی از موارد بحث شده در تبلیغات اعضای شورای شهر بوده به طوری که در تمامی کلیپ های تبلیغاتی خود قول حتمی برای رفع مشکل شهرک داده بودند. درست همانند «میلاد خالدیان» از اعضای شورای شهر که در تبلیغات خود کلیپی اختصاصی در خصوص شهرک تعمیرکاران دارد که در آن به صراحت از تلاش برای اتمام پروژه و آماده سازی آن می گوید یا دیگر اعضای شورا که تنها در زمان انتخابات به یاد داشتند که صنوف آلاینده ای وجود دارد که باید ساماندهی شوند!

تمامی این موارد در حالی است که ساماندهی صنوف آلاینده وظیفه قانونی شهرداری بوده و مدیریت شهری باید این را بدانند که برای اجرای قانون تبلیغ و بازی نمایشی ضرورت ندارد.

بلاتکلیفی در تأمین اعتبار

با وجود آنکه تمامی هزینه های شهرک تعمیرکاران توسط خود صاحبان صنوف آلاینده صورت گرفته و حتی عوارض مرتبط به شهرداری هم کامل پرداخته شده حال که مسیر دسترسی نیاز به همکاری شهرداری دارد؛ این نهاد به جای پذیرش مسئولیت قانونی خود به بهانه نبود بودجه حاضر به همکاری لازم نیست. بودجه ای که قرار بوده تأمین و شهرداری آن را برای مسیر ورودی شهرک تعمیرکاران هزینه کند.

در این میان از یک طرف شهرداری از نبود اعتبار می گوید و از طرف دیگر وعده تأمین اعتبار توسط نماینده مجلس مطرح است؛ وعده ای که شهرداری را از مسئولیت قانونی خود رها کرده و بهانه ای شده تا زیر بار مسئولیت نرود.

نکته جالب توجه در این زمینه بلاتکلیفی در تأمین بودجه است؛ به طوری که به گفته رئیس اتحادیه تعمیرکاران یک بار سخن از تخصیص اعتبار 2 میلیارد و 500 میلیون تومانی برای جاده دسترسی توسط نماینده مجلس می شود و از طرف دیگر شهردار انکار می کند و در این میان معلوم نیست واقعاً چه خبر است؟! آیا بودجه تخصیص یافته؟! تخصیص می یابد؟! قرار است تخصیص پیدا کند؟!

اما و اگرهای بودجه

این ابهام تا جایی بود که «محمد محسن میری» مسئول واحد عمران شهرداری قروه در پاسخ به خبرنگار کردپرس مبنی بر اینکه آیا بودجه برای مسیر دسترسی شهرک تعمیرکاران تخصیص یافته یا نه؟ بیان کرد که «قرار بوده مبلغ 8 میلیارد تومان برای آماده سازی چندین مسیر از معابر شهری تخصیص یابد اما تاکنون از این 8 میلیارد تنها یک میلیارد تومان تخصیص یافته که آن هم برای خیابان شریعتی هزینه شده است».

همچنین نماینده مجلس هم در گفت و گو با خبرنگار کردپرس در همین زمینه اعلام کرد که «قرار بود توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان به صورت اوراق بودجه اختصاص یابد و نامه تخصیص اعتبار هم ارائه شده اما هنوز تخصیصی صورت نگرفته است».

«پرویز اوسطی» تأکید کرد که «ساماندهی صنوف آلاینده و آماده سازی مسیر دسترسی شهرک تعمیرکاران وظیفه شهرداری است و باید هر طور شده کارهای مرتبط را نجام دهند و برای بودجه هم حتماً در کمیته برنامه ریزی مبلغی در این زمینه در نظر گرفته خواهد شد».

خواب عجیب شورای شهر

اینکه پروژه ساخت شهرک تعمیرکاران ابزار مناسبی برای تبلیغات انتخاباتی شده به کنار اما عجیب تر این است که اعضای شورای دوره ششم که ادعای دغدغه رفع مشکلات شهر و شفافیت را دارند تا به این لحظه نه تنها هیچکدام از شعارها و وعده های انتخاباتی خود را تحقق نبخشیده اند بلکه حتی در بودجه سال جاری هم هیچ نامی از پروژه صنوف آلاینده نبرده اند!

از 75 میلیارد تومان بودجه شهرداری در سال جاری پروژه خاصی تعریف نشده و بیشتر پروژه ها شناور نوشته شده و معلوم نیست واقعاً شورای شهر چطور بدون هیچ برنامه اصولی بودجه را بسته است؟! در حالی که همچنان مشکلات پسماند و صنوف آلاینده و ... گریبان شهر را گرفته و گویا این مسایل به چشم شورای شهر چندان بزرگ نیست که در بودجه به صورت واضح نیامده اند!

این خلف وعده شورای شهر در حالی است که مطابق اظهارات رئیس اتحادیه تعمیرکاران و رئیس اتحادیه لوازم یدکی ها در دی ماه سال گذشته اعضای شورای شهر قول حتمی آماده سازی مسیر دسترسی شهرک در فصل عمرانی را داده بودند اما حتی بودجه آن را هم مصوب نکرده اند!

نهادهای نظارتی کجای کارند؟

طبق «بند 20 ماده 55 قانون شهرداری ها و همین طور آیین نامه ساماندهی مشاغل و صنوف مزاحم شهری مصوب هیئت وزیران» شهرداری باید از دادن مجوز به صنوف آلاینده و مزاحم در داخل شهر خودداری کرده و حتی برای خروج این صنوف هم اقدام کند! این در حالی است که نه تنها مجوز داده می شود بلکه جدیتی برای خروج این صنوف هم وجود ندارد!

حال باتوجه به تمامی این موارد تا زمانی که نهادهای نظارتی این ترک فعل مسئولیت شهرداری را به عنوان تخلف به حساب نیاورند، این آش و این کاسه همچنان هست و ساماندهی صنوف آلاینده هم جزو آرزوهای محال شهروندان خواهد بود!

در این زمینه بیشتر بخوانید:

- آغاز خروج صنوف آلاینده قروه؛ غفلت شهرداری از وظیفه ای قانونی

* گزارش و عکس: زیبا امیدی فر

کد خبر 36246

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha