خبرگزاری کردپرس _ در روزگاری که پیشروان جوامع دنیا در صدد رویدادسازی بیشتر برای معرفی داشته هایشان هستند و از ثمر آن برای تقویت اقتصادشان بهره ها می برند در شگفتم چگونه مجامع علمی و دانشگاهی و رسانه ای استانهای کرمانشاه و کردستان اینقدر در برابر لغو میزبانی بین المللی گردشگری روستایی که به ناحق توسط معاون گردشگری کشور در اجلاس اخیر سازمان جهانی گردشگری مطرح شد؛ سکوت نمودند و علیرغم اطلاع رسانی انجام شده هیچگونه واکنشی از خود نشان ندادند .
به نظر می رسد که فاصله دانشگاههای ما با مسائل سرنوشت ساز در بستر اجتماع بسیار زیاد است و انگار اصلا صدای جامعه را نمی شنوند یا نمی خواهند بشنوند و فقط به مسیر تولید مدرک و ارتقاء رتبه و مقالات علمی می اندیشند و با اقتصاد جامعه چندان کاری ندارند.
چرا که دانشگاه ما اساسا دغدغه تولید ثروت را ندارد و متکی به بودجه دولتی است به همین دلیل توانایی تجاری سازی دانش را نداشته و اگر هم گاهی از کار آفرینی و موضوعات نوآوری سخن می گویند چندان اعتقاد زیربنایی به آن نداشته و بیشتر برای خالی نبودن عریضه است .
اگر یک زمانی دانشگاهی در سطح منطقه پیدا شد و غلبه درآمد خود را از ره آورد تجاری سازی دانش بر بودجه دولتی منتشر نمود آنزمان می توان اندکی به آینده مجامع علمی امیدوار شد و الا با این روند و فرآیند به هیچ نقطه امیدوار کننده ای دست نخواهیم یافت.
بالاخره اصحاب علم و دانش و خردمندان و آگاهان جامعه در برابر پیشرفت آن مسئولیت دارند و زیبنده نیست که فقط نگران اوضاع و احوال خود باشند و در برابرمشکلات اجتماع چندان بروز و ظهوری نداشته باشند .
ما که بر اساس وظیفه شهروندی علیرغم تمامی رنج ها و بی مهری ها طراحی و تهیه پروژه میزبانی بین المللی کرمانشاه و کردستان 2020 را به انجام رسانیده و به دلیل هجوم کرونا بخت با ما یار نشد و این فرصت بی بدیل را از ما ربود حال که امور کشور در حال بازگشت به حالت اولیه است بر ذمه اساتید است که حداقل مطالبه گری در جهت بازگشت حق مسلم میزبانی این رویداد برای استانهای کرمانشاه و کردستان و به خصوص منطقه جهانی هورامان داشته باشید.
در برگزاری این رویداد کمترین توجهی به استانهای ما نشده و محرومیت ما از حق مسلم میزبانی را نیز رقم زدند و به کلی آب پاکی را بر دستمان ریختند .
سزاوار نیست که در برابر این موضوع سکوت نموده و فریادی بر نیاوریم . به وکیل و وزیر که چندان امیدی نیست و صدای ما را نمی شنوند و تنها ما می مانیم و نهادهای مدنی که شاید به کمک یکدیگر شتافته و از ثمر این رویداد استانهایمان را بیشتر به جهانیان معرفی نموده و به اقتصاد پایدار گردشگری دست یابیم.
موفقیت ثبت جهانی هورامان و ثبت کرمانشاه به عنوان شهر خلاق غذا در فهرست یونسکو از همت و تلاش مستمر و بدون وقفه گروه های مردمی حاصل شد و همگان تاثیر برنامه ریزی از پائین به بالا با ضریب موفقیت اثر بخشی را ملاحظه نمودند.
بنابراین اگر ما بخواهیم اتفاقات خوب و جهانی چشم انتظار ما هستند و در شرایط موجود خواستن و مطالبه نمودن را به طرق میسور بایستی تقویت نماییم و هیچ راه دیگری به جز این نداریم. رقابت بسیار هوشمندانه ای امروز بین شهرها و روستاهای دنیا برای اخذ میزبانی های مستمر بین المللی برای معرفی بیشتر به جوامع جهانی وجود دارد و سلب حق مسلم میزبانی بین المللی رویداد گردشگری روستایی کرمانشاه و کردستان اجحافی تاریخی در حق این دو استان مظلوم غرب کشور است که تاکنون محروم از برگزاری این گونه رویدادها بوده و فرصت چندانی برای معرفی داشته هایشان نداشته اند.
لازمست معاون محترم گردشگری وزارت متبوع بدانند که سبد گردشگری کشور بسیار متنوع است و هنر ، پرداختن به نقاطی از کشور است که کمتر به جامعه جهانی معرفی شده اند و تضییع حق مسلم آنان اصلا زیبنده وخردمندانه نیست.
امیدوارم با بازگرداندن میزبانی رویداد گردشگری روستایی به استانهای کرمانشاه و کردستان خاطره خوبی از خودتان برای مردمان شریف این دو استان به یادگار بگذارید تا نام تان در این دیار به نیکی باقی بماند.
بکوشید تا رنج ها کم کنید.
دل غمگنان شاد و بی غم کنید
که گیتی فراوان نماند به کس
بی آزاری و داد جویید و بس
نظر شما