خبرگزاری کردپرس _ این روزها به همت دانشگاه رازی همایش بین المللی هورامان، ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار، با راه اندازی سایت همایش و دعوت از صاحبنظران، پژوهشگران، فرهنگ دوستان و علاقه مندان عملا فعالیت خویش را آغاز نموده که جای بسی تقدیر و تشکر از همه دست اندر کاران و دلسوزان را دارد. اکنون بر ذمه همه ذینفعان اقتصاد و فرهنگ است که به هر طریق ممکن دانشگاه را در برپایی هر چه مطلوبتر این رویداد یاری نمایند.
چنانچه اندکی ژرف به عرصه فعالیتهای شناختی استان بنگریم در خواهیم یافت که تا چه اندازه در حوزه معرفی داشتههایمان ضعیف عمل نموده و تقریبا هیچ گونه نوآوری و خلاقیتی نداشته ایم و اگر با حمایت سرمایههای مردمی نیز رویدادی در جهت شناخت ظرفیتها صورت گرفته از کمترین حمایت لازم برخورداربوده و به همین سبب نیز چندان پایدار نبوده است. مانند جشن شکرگزاری انار و یا سریال نون خ. هر چند هر یک به سهم خود نقش عمیق، اثرگذار و فراگیری در حوزه شناخت کم نظیر هورامان داشته و ثبت جهانی آن نیز محصول این اتفاقات هوشمندانه و خوب و ارزنده بود.
امیدوارم با حمایت همه ذینفعان نهایی این رویداد که در واقع مردم استان و اهالی محترم شهرستانهای منطقه اورامانات خواهند بود ضمن برپایی باشکوه این همایش زمینه پایداری آنرا برای سالهای آتی هم فراهم نماییم.
به هر میزان و مقداری که خردمندان و دغدغه مندان تلاش نمایند تا شناخت مردم از جاذبه های گردشگری استان و منطقه بیشتر شود به همان میزان به تقویت و رونق اقتصاد و اشتغال کرمانشاه کمک شده است. باید توجه ویژه ای داشته باشیم که همایش بین المللی هورامان یک فعالیت میان بخشی است که برای موفقیت و تداوم نیاز به همراهی و مساعدت همه مدیران اجرایی استان به خصوص استاندار، فرماندار و شهردار محترم ،مدیران اجرایی دستگاههای ذیربط مانند میراث فرهنگی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صمت، اطاق بازرگانی و اصناف، سازمان مدیریت و برنامه ریزی را به صورت ویژه دارد که با درک اهمیت برگزاری این همایش در کوتاهترین بازه زمانی مساعدتهای لازم را به مدیران دانشگاه داشته باشند.
اگر چنانچه طالب جذب سرمایه گذار در کرمانشاه هستیم لازم است که به صورت مستمر دستگاههای اجرایی و سایر نهادهای مدنی را تشویق و ترغیب به برگزاری رویدادهای متنوع نماییم چرا که به سبب این رویدادهاست که نگاه سرمایه گذاران را جذب منطقه نموده و میل و اشتیاق آنانرا به سرمایگذاری افزون می نمائیم.
بسیار واضح است که همراهی و همیاری صاحبان صنایع، تجار و کسبه بازارهای استان به خصوص مالکین تاسیسات گردشگری دو صد چندان باید باشد چرا که محصول نهایی این همایش تقویت بازار این عزیزان را درپی خواهد داشت.
به نظر میرسد که دانشگاه نیز بایستی زمینه ای فراختر برای مشارکت مردم فراهم نماید تا علاقهمندان بتوانند مساعدتهای مالی و غیرمالی خود را به نحو مقتضی تقدیم گردانندگان این رویداد نمایند.
آنگونه که می دانم جناب آقایان علی اصغر مونسان وزیر وقت میراث فرهنگی و محمد حسن طالبیان معاون وزیر در اولویت و سرعت بخشی به طرح پرونده ثبت جهانی هورامان در اجلاس جهانی یونسکو (در بین کثیری از پرونده های موجود کشور) نقش محوری داشتند که شایسته است ضمن دعوت از این عزیزان به طریق ویژه قدردانی شوند تا راه و رسم خوبی و نیکویی برای همیشه در این دیار باقی بماند.
حال که دانشگاه بر اساس رویکردی نو و مسئولیت اجتماعی اقدام به برگزاری این همایش ارزشمند نموده بر ماست که با تمام وجود کمک نمائیم تا بتواند در برپایی این گونه رویدادهای مهم و اثرگذار موفق و پیروز باشد . امیدوارم که همگان و به خصوص نخبگان دولتی و بخش خصوصی مساعی عزیزان دانشگاه رازی را قدر دانسته و موجبات دلگرمی شان را به هر طریق ممکن فراهم نمایند.
نظر شما