خبرگزاری کردپرس _ چگونه کرمانشاه به ثروت حاصل از صنعت گردشگری اجتماع محور و اولویت بخشی آن بر سایر امور دست خواهد یافت، در شرایطی که هیچگونه برنامه آموزشی و توانمند سازی منسجمی برای اهالی استان و به خصوص ذینفعان آن وجود ندارد، به گونهایکه تقریبا تمامی دستگاههای مرتبط و متولی در این زمینه سکوت کرده و فاقد فعل و انفعال موثری در این حوزه هستند.
دانشگاهها که کلا با این موضوع غریبه اند و بیشتر سرگرم آموزش دانشجویان هستند و وقتی برای پرداختن به ارتقاء سواد گردشگری ندارند ایضا آموزش و پرورش هم به همین صورت.
دستگاههای متولی هم چون آنقدر مشغول انبوه کارهای اداری روزمره هستند که دیگر وقتی برایشان باقی نمیماند تا به این چنین موضوعات اساسی و زیربنایی بپردازند.
میماند مطبوعات و رسانه های جمعی که آنان نیز تاکنون مطالبه جدی و هدفمندی در این خصوص نداشته و ندارند.
سئوال اصلی اینجاست که آیا بدون ایجاد آگاهی لازم درآحاد جامعه هدف، میتوان به منابع درآمدی و اشتغال پایدار گردشگری دست یافت؟
بسیار بعید به نظر می رسد که بدون مشارکت و همراهی اهالی علم و دانش استان و مدیران دغدغه مند و دلسوز بتوان این راه دشوار را پیمود.
بدون شک برای افزایش ثروت استان کرمانشاه از ره آورد گردشگری لازم و ضروریست که تمامی دستگاههای متولی از استانداری تا فرمانداریها، شهرداریها، بخشداریها، دهیاریها، دستگاههای دولتی و غیر دولتی و مردم نهاد به میدان آمدن و پیوست گردشگری را به برنامه های اجرایی خویش افزون نموده و سهمی برای تقویت آن در قالب فعالیتهای کاری خویش قائل شوند.
نهال گردشگری اجتماع محور ضمن اینکه بسیار پر ثمر است و امروزه به راهبردی موثر برای توسعه صنعت گردشگری مبدل شده ولیکن بسیار هم نیازمند حمایت اهالی جامعه است و میزان ثمردهی آن ارتباط کاملا مستقیمی با همکاری اجتماع را دارد و به هر میزان که مشارکت اهالی استان در توجه به آن بیشتر شود بارآوری آن نیز افزونتر خواهد شد.
به همین سبب از همه کرمانشاهیان آگاه و خردمند انتظار داریم که با پشتیبانی لازم از رویش این درخت جوان زمینه افزایش درآمد و اشتغال استان را بیش از پیش فراهم نمایند که پیشرفت و توسعه استان در گرو سعی و تلاش همگان است.
نظر شما